Sandwich med pinnekjøtt, avokado og sitrondressing
Pinnekjøtt egner seg til langt mer enn bare den tradisjonelle julemiddagen og passer utmerket i denne enkle og gode sandwichen. Den milde og kremede avokadoen og den friske sitrondressingen er perfekt tilbehør til det salte kjøttet.
Ingredienser
Sitrondressing
Sandwich
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Sitrondressing
Sandwich
1. Varm opp ovnen til 200 grader.
2. Ha pinnekjøttrestene i en ildfast form. Dekk til med lokk eller aluminiumsfolie og varm opp på midterste rille i ovnen i cirka 10 minutter.
3. Del rødløken og avokadoen i skiver.
4. Ha Flytende Melange i en stekepanne på middels varme. Brun brødskivene raskt på hver side til de er gyllenbrune, cirka 1 minutt.
5. Bre et lag med sitrondressing på den ene siden av alle skivene.
6. Legg på ruccula, rødløk, avokadoskiver og lunt pinnekjøtt på halvparten av skivene. Ringle over ekstra sitronmajones og topp med et toastbrød med den smurte siden ned. Del sandwichen i triangler.
Kommentarer