Saftig sjokoladekake med majones
Enkel
1 t
Om du aldri har prøvd majones i sjokoladekakerøra har du noe godt i vente! Egget og oljen i majonesen gjør sjokoladekaken supersaftig og eddiken bringer frem sjokoladesmaken. Topp den med en deilig kremet sjokoladeglasur og forvent applaus når gjestene har fått tatt den første biten.
Ingredienser
1 porsjon
Sjokoladekake
3 stk egg
350 gram sukker
300 gram hvetemel
100 gram bakekakao
2 ts natron
1 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
250 gram Mills Ekte Majones
3 dl kefir
Sjokoladeglasur
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
Sjokoladekake
1. Sett ovnen på 200 grader.
2. Pisk egg og sukker til eggedosis.
3. Ha i mel, kakao, natron, bakepulver, vaniljesukker, Mills majones og kefir, og visp sammen til en glatt røre.
4. Ha røren i en smurt springform (26 centimeter) og stek i ovnen i cirka 45 minutter.
5. Avkjøl sjokoladekaken og kle den med fyldig sjokoladeglasur.
Kommentarer