Rødbetsalat er nydelig tilbehør til julens leverpostei. Prøv denne friske varianten med eple og pepperrot – å lage den selv er enklere enn du tror!

Ingredienser

2 porsjon

1 stk glass syltede rødbeter
1 stk eple
0.5 stk rødløk
1 dl hakket gressløk
2 ss rømme
1 ts revet pepperrot
0.5 ts salt
0.5 ts grovkvernet pepper

Produkter i oppskriften

Tube med Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951. Les mer

Kommentarer

  • deontae.bogan

    Nydelig!

    • kiarra_witting

      Så hyggelig å høre at du liker salaten, Marion! Takk skal du ha, og lykke til med matlagingen 🙂

  • albin

    Hvor lenge holder salaten seg?

    • juvenal_lesch

      Hei Marianne! Salaten holder seg minst en uke i kjøleskapet. Lykke til! 🙂

  • jadon.prohaska

    Denne har vi brukt flere år på rad, og den har virkelig blitt en schlager 🙂 guffer på med litt ekstra pepperrot og blander inn litt av de vakuumpakkede rødbetene fra Kolonihagen. Takk Mills🌟🧑‍🎄🌟

    • gregg_bayer

      Så koselig å høre at denne er en slager hjemme hos deg, Kristin! Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen! 🙂

  • lesly.littel

    Nydelig

    • anahi.damore

      Hei Ann Herdis! Hyggelig å høre at rødbetsalaten faller i smak! Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen 😊

  • kamille_ziemann

    Hei. Har akkurat laget den. Tok i litt mere rømme, og klementin. Smaken er god, og tror nok den blir bedre når den får stå litt. Grei og god oppskrift, noe alle kan lage.
    Tusen takk og God Jul🌲

    • cortney_friesen

      Herlig å høre at salaten falt i smak, Anita! God jul til deg! 🙂

  • layne

    Oppskrifta er helt grei og salaten ble god. Jeg tilsatte imidlertid mer rømme, og biter av klementiner for å gjøre den mer kremet og julete.🎄

    • travis

      Høres ut som en nydelig salat, Kari! Takk for tipset og god førjulstid til deg! 🙂