Vegetarquesadilla med avokado- og korianderkrem
Denne smaksrike vegetarmiddagen blir raskt en ny favoritt! Quesadilla består av to sprøstekte tortillaer fylt med smeltet ost og andre godsaker. Den spises tradisjonelt sett til frokost, men her i Norge nytes den oftest til middag. Her er oppskrift på en vegetarvariant servert med deilig avokado- og korianderkrem.
Ingredienser
Avokado- og korianderkrem
Quesadillas
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Avokado- og korianderkrem
Quesadillas
1. Finhakk paprika, løk og hvitløk. Del tomatene i små terninger.
2. Varm opp en stekepanne på middels varme med 2 ss Flytende Melange.
3. Stek løk, hvitløk og paprika til løken er myk, men ikke brunet. Tilsett tomater, sorte bønner, chilipulver, spisskummen og revet ost. Stek blandingen og rør rundt til osten har smeltet.
4. Varm opp en ny stekepanne med 2 ss Flytende Melange på middels varme.
5. Legg en tortilla i stekepannen og fordel halvparten av fyllet på halvparten av tortillaen. Brett den andre halvdelen av tortillaen over fyllet. Legg en tortilla til ved siden av i pannen og gjør det samme med denne.
6. Stek quesadillaen i cirka 2 minutter på hver side. Vend quesadillaene ved å snu dem med den lukkede siden ned. Da unngår du at alt fyllet faller ut.
7. Server quesadillaene med avokado- og korianderkrem.
Kommentarer