Peanøttsuppe
Den herlige kombinasjonen av løk, søtpotet og Mills Peanut Butter blir en fantastisk kremet suppe med masse smak. Den krydrede suppen lages i en fei og passer perfekt som hverdagsmiddag på travle dager. Suppen kan fint lages kvelden i forveien og varmes opp til middag dagen etter.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Varm opp Flytende Melange i en kjele.
2. Grovhakk løken og chilien. Finhakk hvitløken. Skjær søtpotetene i terninger.
3. Fres løk, chili og hvitløk til løken er myk. Tilsett revet ingefær og la det frese i 1 minutt til.
4. Ha i grønnsaksbuljong, søtpoteter og hakkede tomater. Kok opp og la det småkoke til potetene er møre.
5. Tilsett Mills Peanut Butter og mos til suppe med stavmikser eller blender. Smak til med salt og pepper.
Tips!
Vil du ha enda mer chilismak i suppen, kan du tilsette 1 ss Sriracha-saus for ekstra sting.
Kommentarer