Disse peanøttsmørkjeksene er perfekte når du er fysen på noe godt som er raskt og enkelt å lage. Alt du trenger er tre ingredienser og du har små, søte kjeks med deilig smak av peanøtt. 1 porsjon blir ca. 30 kaker.

Kommentarer

  • shaina

    Denne må vi prøve! 🍪 Men ettersom peanøttsmør ikke er så veldig flytende, er det mulighet for at mengden med peanøttsmør også oppgis i gram?

    • wellington

      Hei Hege!
      Så hyggelig å høre at du vil lage peanøttsmørkjeksene 🤩 Til 2,5 dl peanøttsmør kan du veie opp ca. 270 g. Og hvis du vil veie sukkeret også så blir det 180 gram.
      Lykke til med bakingen 😊

  • tyson.goyette

    Lett og godt jeg liker det jeg putta og så oppi noen sjokolade biter♥️

    • karelle

      Så gøy at du likte oppskriften 🤩Det høres også veldig godfristende ut med sjokolade. Takk for tipset 👍

  • anabel.pollich

    Takk for oppskriften! Smakfulle kjeks! Halverte sukkermengden, og tilsatte litt kokosmel istedenfor.

    • providenci

      Takk for innspillet! Det høres veldig godt ut, Oxana 😋

  • emil.torphy

    Jeg dobla deigen, men glemte å doble sukkermengden. Gikk helt greit.

    • xander

      Godt å høre, Liv! 🙂

  • damaris

    Jeg synes de ble altfor søte, men skal prøve igjen med mindre sukker.

    • elenora

      Hei Marit! Det går fint med mindre sukker, lykke til!

  • allison

    Jeg reduserte mengden sukker til 1,5 dl.
    Det gikk helt fint.
    Kjeksene ble ikke super-sprø, men veldig gode!

    • eleonore.leffler

      Hei Cat, hyggelig å høre at du fikk redusert til ønsket sukkermengde uten at det gikk på bekostning av den gode smaken 🙂 Takk for deling av erfaring!

  • liliana

    Vil veldig gjerne prøve å bake disse, men hvor store skal kulene være .. hvor mange blir det av denne oppskriften?
    mvh Kari.

    • deven

      Så hyggelig at dere vll bake disse deilige kakene! Bruk et par skjeer til å forme kuler på ca 4-5 cm i diameter. Det burde bli ca. 30 kaker på en porsjon. Lykke til med bakingen 😊

  • donny

    Hei. Bakte disse nå med Tagatesse. Klarer ikke sukrinsmaken. Ble god i smak, men ikke sprø og utrolig tørre. Sitter fast i gommen😮 Noen tips?

    • krystel.ernser

      Siden dette er en oppskrift med kun 3 ingredienser så vil enhver utskiftning ha mye å si for resultatet. Dersom du ikke vil bruke sukker eller sukrin kan det kanskje være du må ta utgangspunkt i en annen oppskrift for å blir fornøyd med resultatet. Lykke til 😊

  • brooke.romaguera

    Litt mye sukker ,Kan det reduseres ?

    • cleo.oreilly

      Du trenger sukkeret for strukturene skyld. Men den kan sikkert byttes ut med samme mengde sukrin 😉

      • claudie

        Takk for tipset 👍

    • emma_kunze

      Vi anbefaler stort sett å følge oppskriften første gang den lages for å få det beste resultatet. Dersom du vil redusere sukkermengden så kan du kanskje forsøke med halv porsjon først slik at du ser hvordan resultatet blir? Lykke til med baksten 😊

  • chester.simonis

    Skal prøve, er det ok å ha peanøtter i??

    • mary

      Det har vi ikke prøvd, men hvis du vil ha litt ekstra «krønsj» så er det ikke så dumt å drysse noen finhakkede peanøtter på toppen av kjeksene før de stekes. Hvis du vil tilsette det i deigen anbefaler jeg at du gjør det på en mindre bit først slik at du vet at det fungerer først. Lykke til med baksten 😊

  • ernesto

    Er disse kjeksene glutenfrie?

    • tatum

      Peanøttsmør er glutenfritt, så ja dette er glutenfrie kjeks. Gode var de også! 😊

    • brian

      Ja, det er de 😊 Lykke til med bakingen!

  • brennan_brown

    Kan man fryse ned og ta opp i helgen feks?

    Hvor lenge holder de seg på kjøkkenbenken?

    Hvordan skal de oppbevares?:)

    Tenkte å lage de og kombinere d m vaniljeis i en skål. Tror du d vil smake eller er kjeksene for stive så d r enklere å bare spise de som d r?

    • anais

      Hei Dina, takk for spørsmål! De kan godt fryses, men er redd de mister noe av sprøheten. Oppbevar dem helst i kjøleskapet i lufttett boks. Der bør de kunne holde seg gode i minst 4-5 dager. Vaniljeis med peanøttkjeks hørtes helt nydelig ut 😋 Hva med et lite dryss hakkede peanøtter på topp? Lykke til!

  • gerda.powlowski

    Burde stått anntall i oppskriften.

    • dorris

      Beklager sen tilbakemelding, Irene 😅
      Takk for innspillet. Vi ha nå lagt til ca. hvor mange kaker denne oppskriften blir. God bakelyst 😊

  • enola

    Hvilken temperatur skal disse stekes på?

    • verner.conn

      Så nå at det sto øverst i oppskriften! Nevermind!

      • astrid_treutel

        😊 Fort gjort! God bakelyst!