Parmesanfries med urtemajones
Enkel
50 min
Sprø, hjemmelagde parmesanfries gir deg den perfekte kombinasjonen av salt og umami, mens urtemajonesen er den friske og syrlige prikken over i-en. Disse parmesanfriesene passer helt ypperlig som tilbehør til burgere, til grillmat eller bare som digg snacks.
Ingredienser
2 porsjon
Parmesanfries
Urtemajones
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
Parmesanfries
1. Varm opp ovnen til 200 grader.
2. Vask poteten godt i rennende vann og tørk den med kjøkkenpapir.
Tips!
Du kan bruke bakepotet som Estima og Marfona, eller en kokefast potet som astrix, amandine eller beate.
4. Skjær opp poteten i fries-strimler.
5. Legg potet i en ildfast form og dryss over med Flytende Melange, parmesanost, salt og pepper.
6. Stek på midterste rille i ovnen i 40 minutter.
Kommentarer