Nachochips med meksikansk maisdipp
Nachos er ekte kosemat, og perfekt både når du får besøk eller bare har lyst på noe skikkelig godt. De sprø maistortillaene smaker fantastisk sammen med denne meksikansk krydrede dippen som er fylt med søte og sprø maiskorn. Nydelig for seg selv og ypperlig som tilbehør til tacoen.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Varm opp ovnen til 200 grader.
2. Ha Mills Majones og rømme i en bolle.
3. Finhakk jalapeño og vårløk, og rør det inn i majonesblandingen.
4. Ha saften fra en lime i majonesblandingen, og tilsett chilipulver, spisskummen, salt og maiskorn. Rør det hele godt sammen.
5. Fordel nachosene over et bakepapirkledd stekebrett. Varm de i ovnen i ca. 10 minutter.
6. Server de varme nachosene med maisdippen og dryss over litt finhakket koriander. Vil du ha litt sterkere smak på dippen, kan du finhakke chili og drysse den over til slutt.
Kommentarer