Stekte løkringer med tartarsaus er en skikkelig digg rett som både kan nytes som snacks for seg selv, eller som tilbehør til burgeren. Her får du myke løkringer pakket inn i en knasende sprø panering, servert med en smakfull tartarsaus. Varmebehandlingen gir løken en fantastisk sødme som går perfekt til den syrlige og salte tartarsausen.

Ingredienser

4 porsjon

Tartarsaus

1 ss kapers
1 ss sylteagurk
1 ss sylteagurk-lake
1 ts dijonsennep
1 ss persille, finhakket

Løkringer

2 stk løk
1 dl siktet hvetemel
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
1 stk egg
0.5 dl melk
1.5 dl pankopanering (brødsmuler beregnet for panering)

Produkter i oppskriften

Mills ekte majones tube. Foto.
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951. Les mer

Kommentarer