Leverpostei med hjemmesyltet agurk
Enkel
45 min
Sylteagurk er klassisk tilbehør til leverpostei, og når den nå er i sesong, er det enkelt å lage sin egen. Da kan du også krydre laken akkurat slik du ønsker det. Det er dessuten veldig enkelt å lage hjemmesyltet agurk, så lenge du har tålmodighet til å vente på at de blir klare.
Ingredienser
2 porsjon
5 dl kaldt vann
50 gram salt
500 gram sylteagurk
0.5 liter eddik 7%
150 gram sukker
2 stk laurbærblader
1 ts sennepsfrø
1 ts sorte pepperfrø
2 skiver brød
Produkter i oppskriften
Mills Ovnsbakt Leverpostei
Mills Ovnsbakt Leverpostei er bakt i stekeovn på den gode gamle måten. Dette gjør at posteien bev… Les mer
Hei! Lagde nettopp disse, og gleder meg til å smake om etpar uker. Jeg tenkte bare å tipse om at det kanskje er en ide å presisere om det skal brukes 7% eller 35% eddik. Jeg gikk ut fra at det var 7, og blanda ut min 35 med vann 😊
Hei Mona, så gøy at du ville prøve denne 🙂 Og takk for godt innspill, vi oppdaterer så snart som mulig. Riktig fin helg til deg 🌸