Lefserull med laksepålegg og avokado
Enkel
10 min
Lefserull er perfekt fingermat til julens sammenkomster! Disse lefserullene med laksepålegg og avokado har en mild og god smak, er enkle å lage og egner seg veldig godt både som fingermat, på koldtbordet og til lunsj.
Ingredienser
4 porsjon
4 stk store lefser
0.5 stk rødløk
1 stk avokado
1 pose ruccola (ca. 65-75 gram)
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
Produkter i oppskriften
Mills Laksepålegg med vårløk og sitron
Mills Laksepålegg med vårløk og sitron er et smakfullt og sunt fiskepålegg som gjør det enklere å… Les mer
Slik gjør du
1. Brett ut lefsene.
2. Smør et godt lag med Mills Laksepålegg med vårløk og sitron på lefsene.
3. Skjær avokadoen i tynne skiver og finhakk rødløken.
4. Fordel ruccolablader over lefsene før du strør over rødløk.
5. Legg avokadoskivene som en stripe midt på lefsene.
6. Rull lefsene stramt sammen og del dem i tykke skiver.
Kommentarer