Kyllingwrap med grønnsaker og peanøttsaus
Lag wraps med kylling og friske grønnsaker toppet med en kremet peanøttsaus, og du er hekta. Kombinasjonen peanøttsmør, chili, lime og andre godsaker er med på å gjøre denne sausen så god at du vil lage den om og om igjen. Imponer deg selv og vennene dine med denne friske og smakfulle thai-inspirerte kyllingwrapen.
Ingredienser
Peanøttsaus
Kyllingwraps
Topping
Persille, mynte eller koriander
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Peanøttsaus
Kyllingwraps
1. Skjær alle grønnsakene i tynne strimler og legg til side.
2. Ha Flytende Melange i en middels varm panne og vent til margarinen er nøttebrun, da er pannen varm nok og klar for kyllingen.
3. Stek kyllingfiletene i 2 minutter på hver side. Legg på lokk eller dekk pannen med aluminiumsfolie, og etterstek på lav temperatur i 6 til 8 minutter, avhengig av tykkelsen på fileten.
4. Skjær kyllingfiletene i strimler.
5. Fyll tortillaene med salat, strimlede grønnsaker og kylling. Topp med peanøttsaus, urter, og saften fra en limebåt.
Kommentarer