Kyllingburger med urtemajones
Denne kyllingburgeren er laget med kyllingfilet, og er enkel å lage. Vi har toppet den med en smakfull urtemajones med timian og persille, som sammen med avokado og bacon, gjør dette til en saftig og smakfull burger.
Ingredienser
Kyllingburger;
Urtemajones
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Kyllingburger
1. Dryss på salt og pepper på kyllingfiletene.
2. Varm opp en stekepanne med Mills Soyaolje på middels varme. Stek kyllingfiletene i 2 minutter på hver side for å få smakfull stekeskorpe.
3. Legg på et lokk eller dekk stekepannen med aluminiomsfolie, og skru ned til lav temperatur. La kyllingfileten ettersteke i 6 til 8 minutter, avhengig av tykkelsen på kyllingfileten. Bruk gjerne et steketermometer. Når kjernen holder 68 grader er kyllingfileten klar.
4. Skjær kyllingfiletene i tykke skiver eller servere hele fileten i burgeren.
5. Stek baconskiver i en stekepanne på middels varme i cirka 2 minutter på hver side, eller til du har fått ønsket konsistens.
6. Del avokadoen i skiver.
7. Stek snittflatene på burgerbrødene i en tørr panne i cirka to minutter.
Urtemajones
1. Lag urtemajonesen ved å blande sammen majones, finhakket timian og persille, sitronsaft og presset hvitløk.
2. Server kyllingburgerne i hamburgerbrød med ruccolasalat, kyllingfilet, urtemajones, bacon og skiver av avokado på toppen. Smør gjerne litt urtemajones på snittflaten på burgerbrødtoppen om du vil ha en ekstra saftig burger.
Dette var veldig godt!
Så hyggelig tilbakemelding, Irene! 😊