Kremet rødkålsalat med klementiner og valnøtter
Enkel
20 min
En god og frisk rødkålsalat med sprø rødkål, syrlige klementiner og knasende valnøtter. Denne rødkålsalat passer utmerket som tilbehør til blant annet kylling, svin og fisk, i tillegg til kalkun og ribbe.
Ingredienser
4 porsjon
1 stk rødkål, liten
0.5 stk purreløk
2 stk klementiner
50 gram valnøtter
1 dl Mills Ekte Majones
0.5 dl crème fraîche
1 ts honning
0.25 ts pepper
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1. Finsnitt rødkålen og finhakk purreløken.
2. Skrell klementinene og del dem i båter. Fjern hinnene og eventuelle steiner. Del klementinene i små biter.
3. Grovhakk valnøttene.
4. Bland sammen Mills majones, crème fraîche, honning og pepper i en skål.
5. Vend inn rødkål, purreløk, klementiner og valnøtter.
Kommentarer