Frisk og fyldig krabbesalat med eple og vårløk
Enkel
15 min
Det er få ting som smaker mer sensommer enn kokt krabbe. Sommerkvelder i skumringen, med lommelykt i fjæra og kokt krabbe til kveldsmat, er et klassisk sommerminne for mange. Denne friske og fyldige krabbesalaten gir deg den ekte sommerfølelsen, uansett om du har fanget krabben selv eller ei. Server den på skiver av saftig landbrød, og du har kveldsmaten klar.
Ingredienser
2 porsjon
1 stk kokt krabbe
100 gram Mills Ekte Majones
1 stk vårløk
1 stk grønt eple
0.5 stk sitron, saften
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
2 skiver landbrød
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1. Bruk en skje og skrap ut krabbekjøttet fra skjellet og ha i en bolle.
2. Tilsett Mills majones og bland godt sammen.
3. Finhakk vårløk og eple, og tilsett i bollen. Press over sitronsaft og ha i salt og pepper. Rør om til det hele er godt blandet sammen.
4. Server krabbesalaten på ferske skiver av landbrød.
Kommentarer