Det er lite som slår sprø toast med masse smeltet ost! Dette er en klassiker som er enkel å lage og som passer perfekt som lunsj, kveldsmat eller snacks. Hemmeligheten ligger i stekingen, hvor vi bruker majones for å få en ekstra saftig og sprø utside.

Ingredienser

2 porsjon

4 skiver brød
8 skiver ost
4 skiver skinke

Produkter i oppskriften

Tube med Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951. Les mer

Kommentarer

  • orval

    Jeg kjører alltid litt rapsolje på toppen av brødene før de går inn i jernet. Når de er ferdige tar jeg noen dråper kikkoman på toppen. Men har gjerne majones inni 🙂

    • kiley_reilly

      Høres veldig godt ut, Arvid! 🙂

  • wilhelm

    Jeg bare elsker majones rett fra tuben mens jeg spiller wow. Da kan jeg raide hele dagen. Hilsen Arne

    • javier.mccullough

      Ta deg sammen Arne.

      • lamar_bernhard

        Ja, demonhunter er trash.

  • caitlyn_goldner

    For en surprump kommentarer😂😂😂
    Takknemlig fikk meg til å flire litt
    Dette trikset må jeg prøv 😋😊

    • cornelius

      Håper du blir fornøyd 😊

  • beau

    Storforbruker av majones. Kommer aldri til å kjøpe Mills igjen. Rema 1000 sin (salatmestern) smaker tilnærmet likt, men de bruker ikke en stokk dum type som denne «Halvard» i sin markedsføring.

    Ps: Rema sin er mye mer miljø- og kvinnevennlig 🙂

    • vilma.stanton

      Så leit at du ikke liker kampanjen vår, Marte Kristine. Det er kanskje ikke din type humor? Uansett er det kjempeflott at du har funnet et produkt som du er fornøyd med 😊

    • alia_balistreri

      Kvinnevennlig? Kan noen forklare meg hvorfor en annen type majones er mer Kvinnevennlig? Hvem som helst!

      • ana_lubowitz

        Tror kanskje det egentlig skulle stå «klimavennlig»?

        • titus

          Hahaha, når jeg tenker meg om så virker det mest sansynlig ja 😅😅 lo litt nå.. Men én vet liksom ikke i disse dager. Er jo tidenes krenkefest fra alle kanter og verdensdeler 😂

  • alex.walker

    Smør eller olje like ulla

    • mylene

      Smaken er som kjent delt, og begge deler er like godt 🙂

  • jayson.ledner

    Blir ikke toasten klissete med majones på utsiden. Skal det ikke majo inni også?

    • ryleigh_carroll

      Hei! Du må gjerne bruke litt majones inni også. Grunnen til at vi bruker det på utsiden, er for å få toasten ekstra sprø. Den blir ikke veldig klissete, da vi steker brødet. Men bruk gjerne kniv og gaffel dersom du opplever det. 😀 Håper det smaker!

  • harmony

    Må det være ekte majones eller kan jeg bruke lett majones?

    • maeve.lang

      Hei Lise! Du kan helt fint bruke lett majones i denne oppskriften 🙂