Innbakt egg i rundstykke med kaviar
Halvgrove rundstykker med innbakt egg er overraskende enkelt å lage, og ikke minst morsomt å servere når du har gjester til frokost eller lunsj.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Smuldre gjæren i melet og tilsett vann og melk. Elt deigen med kjøkkenmaskin med eltekrok i cirka 10 minutter. La deigen heve på kjøkkenbenken i to timer.
2. I mellomtiden koker du egg i åtte minutter til de er hardkokte. Avkjøl og skrell eggene.
3. Del deigen i 10 emner. Trykk hvert emne flatt, legg et hardkokt egg i midten og brett deigen rundt. Legg rundstykket med skjøten ned og la det etterheve på en bakeplate i 30 minutter.
4. Sett bakeplaten med rundstykkene i ovnen på 230 °C og stek i cirka 15 minutter. Avkjøl på rist.
5. Del rundstykkene i to og server med Mills kaviar.
Tips!
Følg denne enkle guiden som gjør deg en ekspert på å koke egg.
Først bør dere ta ein fettsyretest som viser balansen mellom omega 6 og omega 3. skal dere dere innenfor bør dere få i dere minimum 3,5 kg fisk i uken eller ta eit tilskudd som inneheld nok omega 3. Dere er på villspor med denne quizen
Her er ingen quiz, bare oppskrift på digge rundstykker til helgefrokosten 😊 Kan det være at denne kommentaren har havnet på feil sted, Magne?