Hvitløksmajones
Enkel
10 min
En god hvitløksmajones inneholder akkurat passe mengde hvitløk. Bruker du for mye kan det overdøve de andre, gode smakene i retten. Et annet lurt tips er å velge så fersk hvitløk som mulig, da gammel hvitløk fort kan gi en sterk og stram smak.
Ingredienser
1 porsjon
165 gram Mills Ekte Majones
1 fedd fersk hvitløk, presset
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
Tips!
Hvordan vet du om hvitløken er fersk? Har hvitløken grønn kjerne og har krympet i skallet sitt, er den mest sannsynligvis gammel. Du kan også kjenne det på lukten. Fersk hvitløk lukter friskt og mildt, mens gammel hvitløk gjerne får en stram lukt.
2. Lag hvitløksmajonesen ved å blande sammen Mills majones og presset hvitløk.
3. Hvitløksmajones smaker fantastisk på burgeren, eller som en dipp til pommes frites, potetbåter eller andre grønnsaker.
Kommentarer