Remulade er perfekt følge til stekt fisk og fiskepinner, og også uunnværlig på smørbrødet med roastbiff og rå løk. Denne nydelige varianten med kapers og sylteagurk smaker friskt og syrlig, og du trenger kun 5 minutter for å lage den selv!

Ingredienser

4 porsjon

2 ss sylteagurk
2 ss kapers
0.5 stk sitron
0.5 ts salt
0.25 ts pepper
1 neve frisk persille

Produkter i oppskriften

Mills ekte majones tube. Foto.
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951. Les mer

Kommentarer

  • tyrel_heathcote

    Har ikke kapers. Kan den lages uten ?
    Kan jeg bruke tørket persille, hvor mye ?

    • chesley

      Hei Torunn! Det går fint å lage remuladen uten kapers. Du kan eventuelt tilsette litt mer sylteagurk. Ønsker du å bruke tørket persille vil jeg tro at circa 1,5 ts passer fint, men anbefaler å smake deg litt frem. Lykke til! 🙂

  • ahmed.kuhlman

    Beste remuladen jeg har smakt! Tar en ts rømme i, takk til Mills!

    • diamond

      Takk for hyggelig tilbakemelding. Det er alltid trivelig når oppskriftene våre faller i smak 😊

  • hellen

    Jeg lager majonesen selv og blander med rømme, citronsaft og hakkede sykteagurker. Litt pepper og en klype sukker må til! Mange lurer på hvorfor den er så god og hemmeligheten er det lille slte.

    • blaise

      Takk for tipset! Litt sødme er med på å gi fin balanse og ekstra god smak 😊

  • adela

    Jeg bruker en kartong rømme og en pakke majones. Smaker til med salt, pepper og litt karry. 😊

    • carmel.hansen

      Takk for tipset! Det høres veldig godt ut, Anlaug 😊

  • maymie.simonis

    Jeg holder en knapp på min mors oppskrift. Hun brukte samme innhold som dere, men blandet inn pisket krem. Dette synes jeg gjør «susen», bare prøv!
    Vennlig hilsen Irene L

    • monserrate

      Det er jeg helt enig i 🙂 Har også bestandig gjort det 🙂

    • bud.flatley

      Helt enig.Da blir det ekte remulade.

    • kaleb

      Metoo 😃

    • estel_stokes

      Gamle oppskrifter skal man ta vare på og din mors høres også veldig god ut, Irene 😊Fordelen med å lage remuladen uten kremfløte er at holdbarheten blir lenger, minst en uke elle lenger. Vår oppskrift passer også for de som ikke tåler meieriprodukter.

      • deion.mcclure

        Går det an å lage remulade uten egg?

        • elbert.blanda

          Hei June Elisabeth! Det er fullt mulig å lage remulade uten egg. Det du må gjøre da er å lage en vegansk majones først, og deretter tilsette sylteagurk, kapers og krydder. Dessverre har ikke vi en oppskrift uten egg på våre sider så jeg anbefaler at du søker etter oppskrift på vegansk majones på google. Lykke til 😊

  • afton_klein

    Dette må jeg prøve 😀 Hvor lang holdbarhet, sånn ca ?

    • deangelo_legros

      Siden det er krem i den ville jeg ikke oppbevart den mer enn Max 1 dag. Lag bare det du trenger.

      • janae_gleichner

        Det er ikke krem i denne oppskriften, Kari, og det gir lenger holdbarhet. I alle fall en uke 😊

    • lexus.oconnell

      Denne oppskriften er uten krem og det gir remuladen lenger holdbarhet, minst en uke.