Har du en stavmikser og en smal beholder kan du lage hjemmelaget majones på rekordtid. For å få et vellykket resultat trenger du bare å følge den enkle fremgangsmåten som er beskrevet her.

Kommentarer

  • drew

    Ble fin og mild denne.

    • delilah_cummings

      Hei Rune! Så flott at du er fornøyd med oppskriften. Takk skal du ha, og lykke til med matlagingen 🙂

  • rudolph_collins

    Superenkel oppskrift, hadde i alle ingrediensene og hvitløk nedi med stavmikseren og vips ferdig majones 😃👌👍

    • kelsi_lind

      Godt å høre at dette ble vellykket, Morten! Ikke alle som får det til med en gang. Hvitløk høres nydelig ut å tilsette. Lykke til med matlagingen 🙂

  • burley

    Majonesen ble ikke stiv😢

    • eleanora_gislason

      Hei Unni! Så leit å høre at majonesen ikke ble stiv. Ikke gi opp! I denne oppskriften er det to viktige elementer for å få til et vellykket resultat. Bruk en høy og smal beholder, og sett stavmikser ned i beholderen før du heller på oljen. La oljen legge seg som et lag rundt stavmikseren før du starter miksing. Det finnes ulike videoer på nettet som viser hvordan det gjøres. Håper du vil prøve igjen. Øvelse gjør mester. Lykke til 🙂

  • hunter

    Dette var overraskende enkelt!
    Vanlig eddik og bodsennep var det jeg hadde + en ts Sriracha. Det ble kjempegodt👏👏

    • alec.marks

      Flott å høre at du liker oppskriften, og synes den er enkel, Tone Elisabeth! Det setter vi stor pris på at du deler. Din variant høres nydelig ut. Lykke til med majonesen 🙂

  • preston.lueilwitz

    Enkel å lage! Endelig fikk jeg det til og jeg har prøvd flere oppskrifter. Eneste er at dijon er for dominerende for min smak – så neste gang kommer jeg til å halvere mengden dijon.

    • angus_hirthe

      Hei Hilde! Så flott at du fikk det til! Tusen takk for tilbakemelding, det setter vi stor pris på å høre. Og skjønner godt at du ønsker å justere sennepen etter din smak. Lykke til med matlagingen 🙂

  • molly_klocko

    Første gang jeg har lagd majones. Tok 1ts Dijon sennep istedenfor 2. Veldig god.

    • orland

      Godt å høre at du fant din egen vri på denne, Helene! Takk for hyggelig tilbakemelding, og håper du lar deg friste til å lage den flere ganger 🙂

  • abagail

    Mitt 1. forsøk på hjemmelaget majones. Denne oppskrifta var enkel, smakfull og rett og slett perfekt. Nam 🙂

    • hollis.blick

      Så gøy å høre at du fikk det til, Elin! Takk for hyggelig tilbakemelding, og lykke til med majoneslagingen fremover 🙂

  • rita

    Elendig oppskrift. Tynn, smaker bare skarp sennep. Styr unna!

    • toney

      Det var leit å høre, Roger! Du kan ha i mindre sennep hvis du ønsker det. Ble den for tynn kan du bruke et helt egg neste gang, og se om du synes konsistensen er bedre. Lykke til! 🙂

  • assunta.lynch

    Min majones blir bare rennende. Jeg har brukt romtemperert ingredienser. Vispa sammen egg eddik og Dijon sennep, og så helt på olje. Har prøvd med bare litt og nesten alt på en gang. Har holt stavmikser helt i ro, men det blir ikke kremet.
    Hva gjør jeg feil? Det ser jo så enkelt ut på film.

    Hilsen Hege

    • ruben

      Hei Hege! Det var leit å høre at majonesen ikke blir vellykket. Det er to viktige ting å huske for å få et vellykket resultat når en bruker stavmikser. Det første er å bruke en smal beholder som såvidt har plass til stavmikseren. Det andre er å sette stavmikser ned i beholderen før du heller på oljen. Da vil den legge seg som et lag på toppen, og blande seg perfekt inn i eggemassen når du starter miksing. Håper du vil prøve igjen. Øvelse gjør mester. Lykke til! 🙂

  • gunner_orn

    Å lage denne var som en lek. Meget god. Anbefales. 👍

    • frida_moen

      Hei Bjørn! Så hyggelig at du liker oppskriften, og at majonesen ble god. Det er vi glad for å høre, takk skal du ha, og lykke til med matlagingen 🙂

  • seth.dooley

    Hvor lenge holder denne majonesen seg i kjøleskapet?

    • celia.white

      Hei Kjerstin! Majonesen holder seg minst én uke i kjøleskap, gjerne to. Lykke til! 🙂

  • tracey

    Hei,
    Veldig god og enkel å lage. Hadde litt presset sitron i som gjorde den ennå bedre😊

    • cristobal

      Det høres nydelig ut med sitron i, Stig! Og flott at du synes den var enkel å lake. Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med majonesen 🙂

  • gracie

    Hva kan man bruke for å redusere fettinnholdet?

    • shaina

      Hei Ida! Denne oppskriften blir mest vellykket med alle ingrediensene, så kan et alternativ for deg eventuelt være å finne en annen oppskrift med lavere fettinnhold? Lykke til! 🙂

  • makenzie

    Enkelt raskt og god 👍 Bare å følge oppskriften.

    • kellie

      Godt å høre at majonesen ble vellykket, Lars! Det er ikke alle som får det til på første forsøk, men med øvelse går det fint. Takk for tilbakemelding, og lykke til med matlagingen 🙂

  • robbie

    Tykner ikke😔

    • kiera_kessler

      Hei Sylvi! Det var leit å høre at majonesen ikke ble vellykket. Det er to viktige ting å huske for å få et vellykket resultat. Bruk en smal beholder som såvidt har plass til stavmikseren. Sett stavmikser ned i beholder før du heller på oljen. Da vil den legge seg som et lag på toppen, og blande seg perfekt inn i eggemassen når du starter miksing. Håper du vil prøve igjen. Øvelse gjør mester. Lykke til! 🙂

  • jana_veum

    Jeg kjøper helst deres ferdige, men nå satt jeg i tidsklemme. Tusen takk!

    • ocie_franecki

      Håper det smakte, Norbi! Lykke til med matlagingen 🙂

  • lynn.nienow

    Drit god

    • dominic

      Flott å høre at denne var god, Raring! Kos deg med matlagingen 🙂

  • daisha_koch

    Enkel og god majones som jeg alltid faller tilbake på å lage.
    Bruker sennep med honning og balsamico, som gir en god smak til topping av annet pålegg.

    • leone

      Så hyggelig å høre, Andor! Takk for tipset om din egen vri på denne, det skal vi prøve en dag. Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen i sommer 🙂

  • reinhold.baumbach

    Smaker den likt som Mills orginale majones?

    • kenna

      Hei Richard! Ja, smaken ligger nær Mills Majones. Håper du lar deg inspirere til å prøve denne, lykke til! 🙂

  • jarret

    Så enkelt 😃 flott og enkel å lage

    • elyssa

      Hei John! Så gøy å høre at du synes oppskriften var enkel, og håper majonesen smakte, også! Lykke til med matlagingen, og takk for tilbakemeldingen 🙂

      • myrtis_pacocha

        Perfekt til salater 🤗

        • golda_thompson

          Ja, enig med deg, John! God sommer! 🙂

  • brandon

    Hvor smal bør beholderen være? Hvordan få oljen på toppen? Helte forsiktig, la seg ikke på toppen.. Så funket ikke. Hva gjør jeg da? Kan jeg gjøre det på vanlige måten og spe den mislykkede inn i blandingen?

    • alek

      Hei Camilla! Det var leit å høre at majonesen ikke ble vellykket. Det er et smal beholder som såvidt har plass til stavmikseren som brukes. Trikset er å huske å sette stavmikser ned i beholder før du heller på oljen. Da vil den legge seg som et lag på toppen. Det beste er å prøve igjen fra start. Vi har ikke god erfaring med å få den mislykkede blandingen sammen igjen, men noen klarer dette ved å bruke noen dråper kaldt vann. Lykke til! 🙂

  • israel.cummings

    går det ann å bruke visp?

    • ernestine.strosin

      Hei Nina! Nei, denne oppskriften er beregnet på stavmikser, og fremgangsmåten er litt annerledes hvis du bruker visp. Lykke til! 🙂

  • mertie_oreilly

    jeg har tenkt å opprette en selskap som leverer mat på døren, kan man ta bruk noen av deres oppskrifter som denne?

    • marlin

      Det kan du, Abdi! Lykke til! 🙂

  • angelica

    Super oppskrift, den vil bli brukt hver gang

    • kenna_rowe

      Gøy at du synes oppskriften er super, May! Det setter vi stor pris på å høre. Lykke til med majonesen 🙂

  • reagan.conn

    Takk for super oppskrift. Jeg har gått over fra håndkraft til denne…blir like bra hver gang 😋

    • hettie

      Så godt å høre at du synes denne oppskriften er super, Christine! Tusen takk for det, og lykke til med majonesen og matlagingen 🙂

  • chasity

    Første gang jeg har laget majones – det gikk over all forventning. Superfornøyd!

    • gardner

      Så hyggelig å høre at du er fornøyd med majonesen, Kirsten! Takk skal du ha, og lykke til med matlagingen 🙂

  • evie.daugherty

    Det blir bare suppe

    • pierce.marks

      Hei Berit! Så leit å høre at majonesen ikke blir vellykket. Kan det være at du ikke satte stavmikser ned i beholderen før du begynte å helle i olje? Dette er et kritisk punkt for å få til majones, og ikke suppe. Noen sverger til å bruke et helt egg istedenfor eggeplomme, og andre tipser om romtemperatur på alle ingrediensene også, men det skal ikke være nødvendig for å få et godt resultat. Fortell oss gjere hvordan det gikk hvis du prøver igjen, og lykke til! 🙂

    • zaria_smitham

      Hvis det først har blitt suppe, så går det ofte fint å redde majonesen ved å tilsette en bitteliten skvett vann før man prøver på nytt med stavmikseren.

  • parker_wolff

    Hva gjør jeg feil? Min majones blir så tynn

    • donato.conn

      Hei Grete! Så leit å høre at majonesen blir for tynn. Noen sverger til å bruke et helt egg istedenfor eggeplommer, kanskje du vil prøve det? Fortell oss gjere hvordan det gikk hvis du prøver igjen, og lykke til! 🙂

  • luisa

    Veldig enkel og kjempegod smak👍

    • thaddeus_mitchell

      Hei Karin! Så hyggelig å høre at majonesen falt i smak! Lykke til! 😊

  • victor

    Nyyydelig og enkel å lage😊

    • heber.hammes

      Takk skal du ha, Anne-Marie, det var hyggelig å høre at majonesen falt i smak. Lykke til med matlagingen! 🙂

  • german

    Ble stiv og fin. Enkel oppskrift😊 Jeg presset ned hvitløk. Reduserer nok eller kutter ut sennep. Nå skal det nevnes at jeg ikke hadde Dijonsennep, men brukte søt og grov. Hadde nok passet bedre med Dijonsennep.

    • gabrielle.friesen

      Hei Liv! Så hyggelig å høre at du fikk en fin majones, og at du synes oppskriften var enkel. Hvitløk høres nydelig ut å tilsette, og ja, du har rett i at Dijonsennep er en vinner i denne! Men andre typer sennep kan også gi en god smak, alt etter hva en foretrekker. Lykke til med matlagingen! 🙂

  • frank_deckow

    Litt mykje sennepssmak, skal bruke mindre sennep neste gong. Elles flott konsistens.

    • trent

      Takk for hyggelig tilbakemelding, Ragnhild! Ja, sennepen kan du justere etter eget ønske. Lykke til! 😊

  • maia

    Majonesen ble veldig god og hurtigmetoden fungerte helt fint. Har aldri laget msjones så kjapt før.

    • isadore

      Hei Kjetil! Så hyggelig å høre at majonesen ble vellykket! Ja, enig at dette er en rask måte å få nydelig majones på. Lykke til med matlagingen i sommer 🙂

  • kallie

    Denne oppskriften fungerer dårlig; majonesen får ok smak men blir ikke tykk nok. Har fått til hurtigmetoden med andre oppskrifter – men husket ikke hvilken jeg hadde brukt før.

    • norene.gerlach

      Hei Hanne! Det var leit å høre at majonesen ikke ble vellykket. Du kan gjerne prøve med et helt egg istedenfor bare eggeplommer, og se om du liker konsistensen bedre. Lykke til hvis du prøver igjen 🙂

  • gavin_mertz

    Jeg får det ikke til. Prøvd to ganger. Blir bare suppe. Klarer bare lage vegetabilsk majones med soyamelk og edikk. Men var tom for soyamelk og hadde egg.

    Er det fordi jeg mixet eggene med blenderen i stedet for å røre eller kan jeg ha helt oljen i for fort?

    Men hyggelig at andre har hatt nytte og suksess med oppskriften.

    • pete.zulauf

      Hei Frustret majoneselsker! Så leit å høre at majonesen ikke blir vellykket. Ikke gi opp! Det viktigste er å sette stavmikseren ned i eggeblandingen før du heller oljen ned i beholderen. Oljen skal ligge som et separat lag over eggeblandingen før du setter i gang stavmikser. Kan det være at du ikke satte stavmikser ned i beholderen før du begynte å helle i olje? Dette er et kritisk punkt for å få til majones og ikke suppe. Noen sverger til romtemperatur på alle ingrediensene også, men det skal ikke være nødvendig for å få et godt resultat. Du nevner blender, og det skal ikke brukes i denne oppskriften. Bruk stavmikser. Håper du vil forsøke igjen. Fortell oss gjere hvordan det gikk, og lykke til! 🙂

  • mustafa_schulist

    Fin og god oppskrift. Bruker solsikke eller olivenolje , rafinert eller kaldpresset , alt etter hvilken smak æ ønske. Får bl.a magesmerter av rapsolje å da må æ lage det selv. 😊😜👍

    • flossie

      Så hyggelig å høre at majonesoppskriften faller i smak, Arne! Det høres nydelig ut med solsikke eller olivenolje, lykke til med matlagingen 🙂

  • palma

    Hadde ikke hamburgerdressing og prøvde denne med 2tts agurkmix og litt finhakket chilli= NAM!

    • jazlyn_weissnat

      Høres nydelig ut, Paulitos! Takk for tilbakemelding, og kos deg med matlagingen 🙂

  • camren

    Med bare eggehvite Tip topp

    • nayeli.nolan

      Hei Ove! Så hyggelig å høre at oppskriften faller i smak. Å lage majones med bare eggehvite har vi ikke prøvd selv, men takk for tipset, og lykke til med majonesen! 🙂

  • edmond.thiel

    Hvor lenge er majonesen holdbar?

    • teagan

      Hei Bente! Majonesen er holdbar i minst to uker i kjøleskap. Lykke til! 🙂

  • sherwood

    Jeg får ikke til. Blir bare suppe hver gang….

    • zane

      Hei Morten M! Det var leit å høre at majonesen ikke ble vellykket. Ikke gi opp! Det er viktig å huske å sette stavmikseren ned i eggeblandingen før en heller oljen veldig sakte og forsiktig ned i beholderen, slik at oljen ligger som et eget separat lag oppå eggeblandingen. Kan det være at du ikke satte stavmikser ned i beholderen før du begynte å helle i olje? Dette er et kritisk punkt for å få til majones og ikke suppe. Noen sverger til romtemperatur på alle ingrediensene også, for å få et godt resultat. Håper du vil forsøke igjen. Fortell oss gjere hvordan det gikk, og lykke til! 🙂

  • evelyn_sporer

    Fulgte oppskriften til punkt og prikke. Likevel ble majonesen litt tynn synes jeg, nesten som en fyldig saus. Stoppet jeg prosessen for fort? Hadde jeg for lav hastighet? Kan jeg eventuelt fortsette med stavmikseren? Uansett ble smaken nydelig og jeg kan bruke emulsjonen slik den er. Tar gjerne imot tips!

    • linnie_lind

      Hei Klara! Så hyggelig å høre at smaken ble nydelig! Hvis majonesen ble for tynn ville jeg startet med å sløyfe halvparten av vannet, og se om du liker konsistensen bedre da. Noen bruker også et helt egg istedenfor bare eggeplommer. Prøv deg litt fram, og fortell oss gjerne hvordan det gikk! Lykke til! 🙂

    • reece.hansen

      Opplevde det samme men tilsatte litt mer olje og den ble perfekt(hold stavmikseren i ro helt i bunnen mens du pisker hell i litt og litt olje)

  • cecelia

    Meeget tilfredsstillende, mange takk!

    • saul.feeney

      Hei Andreas! Så hyggelig å høre at du fikk vellykket majones, takk for tilbakemeldingen 🙂

  • mya

    Denne oppskriften funker hver gang! Og har forstått at det kan være lurt å ha samme temperatur på olje og eggeplomme. Ellers kan majonesen skille seg. Romtemperert bruker jeg

    • joana

      Hei Camilla! Så hyggelig å høre at du får et vellykket resultat hver gang du bruker denne! Ja, det er lurt med lik temperatur på olje og egg, men min erfaring er at det går fint å ta eggene rett fra kjøleskapet også. Lykke til med matlagingen! 🙂

  • alize.haag

    Funket som bare det! Genialt 😃

    • tillman

      Hei Sara! Så hyggelig å høre at du fikk til majonesen! Håper det smaker! 🙂

  • lilian_glover

    Bare tull dette,blir bare en tyktflytende suppe med alt for mye dijonsenep

    • selmer

      Hei Olav! Det var leit å høre at majonesen ikke ble vellykket. Et kritisk punkt for å få til vellykket majones med denne oppskriften er å sette stavmikseren ned i beholderen før du heller oljen veldig, veldig sakte og forsiktig i en tynn stråle ned i eggeblandingen. Eggeblandingen må bli liggende på bunn som et separat lag, og ikke være blandet med oljen før du setter i gang stavmikseren. Sennepsmengden kan du gjerne redusere hvis du ønsker det. Håper du vil forsøke igjen. Fortell oss gjere hvordan det gikk, og lykke til! 🙂

  • friedrich

    Hmm… dette gikk jo ikke? eggeblandingen blir ikke liggende nederst når man heller på oljen så dette ble bare olje med litt egg oppi. Trenger en mer utførlig beskrivelse

    • myrna.grimes

      Hei Ragnhild! Det var leit å høre at majonesen ikke ble vellykket. Det er vanskelig å si nøyaktig hva som har gått galt, men det viktig å huske å sette stavmikseren ned i eggeblandingen før en heller oljen veldig sakte og forsiktig ned i beholderen, slik at eggeblandingen blir liggende på bunn, og oljen ligger som et separat lag oppå. Kan det være at du ikke satte stavmikser ned i beholderen før du begynte å helle i olje? Dette er et kritisk punkt for å få til vellykket majones. Håper du vil forsøke igjen. Fortell oss gjere hvordan det gikk, lykke til! 🙂

  • theodora_quitzon

    Denne oppskriften er god til og bruke som et flott utgangspunkt, har lagd denne med mange forskjellige sennepen og da kan en variere smaken i det uendelige . Meget god holdbarhet når en bruker egnet flaske som står på hodet og hindrer at det kommer til luft.

    • adell

      Hei Robert! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og tips om oppbevaring 😊

  • yadira.trantow

    IKKE BRUK VEGETABILSKE OLJER: De er svært skadelige for helsa di. Bruk olivenolje.

    • andreane_dibbert

      Hei Dag! Her er nok dessverre både helsemyndighetene og vi uenige med deg. Vegetabilske oljer – som rapsolje, solsikkeolje og olivenolje – er gode kilder til det sunne, umettede fettet. Det er likevel alltid lurt å passe litt på mengdene fordi fett gir mye kalorier, men når du trenger fett til matlagingen er oljer fra planter absolutt å foretrekke 😊

      • mireya.greenholt

        Frøoljer/flerumettet fett er ustabile og oksiderer lett. Helsemyndighetene forholder seg til en idebasert, ikke forskningsbasert filosofi. Olivenolje/MCT gir en klart bedre fettprofil i blodet. Kostholdsråd bør bygge på forskning/vitenskap, ikke ideer og «synsing»

        • lavina.brakus

          Det stemmer at flerumettet fett oksiderer lettere enn enumettet og mettet. Men harskning skjer ikke av seg selv. Det skjer, som du sikkert vet, når oljer kommer i kontakt med lys, varme eller luft. Det er nettopp derfor mange oljer oppbevares på en tett, farget flaske og at vi anbefaler at de oppbevares i kjøleskap. Det skjer heller ikke umiddelbart, men kan gjerne merkes om en flaske med olje har blitt stående lenge.

          Flerumettet fett er også den fettsyren som har den mest positive effekten hjertehelsen. I Vita hjertego’ Optimal (som er benyttet i denne oppskriften) har man en god andel flerumettet fett, men samtidig mest enumettet – nettopp fordi man forsøker å balansere både hensyn til hjertehelse og god holdbarhet, altså at oljen ikke skal harskne.

          • ila.kulas

            Hvis dere er så opptatte av sunne oljer, hvordan har det seg at dere bruker den mest usunde oljen av dem alle i alle deres produkter med den største allergen profilen ? Rapsolje er noe som ikke hører hjemme i mat, men likevell er den billig og derfor bruker dere den ? Jeg har nå utviklet allergen mot denne oljen og får stort ubehag i magen av å bruke den. Det er synd at dere lar dere overbevise at dette er en bedre olje å ta i bruk bare for å spare noen penger. Dere har vel ikke alltid brukt rapsolje i produktene deres.

          • mabel.kunze

            Hei Mads,

            Beklager at det skaper problemer at vi bruker rapsolje i produktene våre. Grunnen til at vi bruker rapsolje er at den inneholder lite mettet fett og mye umettet fett. Helsemyndighetene anbefaler at vi reduserer inntaket av mettet fett til fordel for umettet fett. I tillegg produseres den relativt nære, sammenliknet for eksempel olivenolje og soyaolje. Det er bra med tanke på klimaavtrykkene til produktene våre.

            Det er vrient for oss å uttale oss om allergien du opplever. På generelt grunnlag er det slik at når kroppen får en allergisk reaksjon så er det proteinet den reagerer på, og oljer inneholder jo rent fett og ingen proteiner. Men det kan jo kanskje være at kroppen din reagerer av andre årsaker? Om du ikke alt har gjort det så tenker jeg dette er noe som kan være fint å snakke med en lege eller ernæringsrådgiver om. Om du har artikler som viser at rapsolje fører til mer allergi enn andre oljer så send oss gjerne en mail med lenker, det er nyttig for oss å se.

            Ønsker deg en riktig fin dag, hilsen Grete i Mills

  • domenica

    Hei,
    Smaker veldig godt, men etter flere forsøk klarer jeg ikke å få det til å bli mer enn rundt 3dl ferdig majones. Vet ikke helt hva jeg gjør galt her.

    • graciela.smitham

      Hei Eivind! Synes det høres helt riktig ut, jeg! Hva lurte du på angående mengden?

      • elisa

        Vel kanskje han lurer på om det er feil da dere har skrevet i oppskriften at dette gir ca 5dl ferdig majones og ikke 3?

        • anibal_rath

          Hei Stine! Det kan se ut som det har sneket seg inn en feil i oppskriften. Takk for at du gir beskjed 😊

  • roselyn

    Hvor lang holdbarhet har den?

    • karianne

      Det er vanskelig å si nøyaktig, men minimum 1 uke – ofte lenger. Hjemmelaget majones har som regel god holdbarhet hvis man er nøye med å oppbevare den på et rent glass og bruker rene redskaper når man skal bruke majonesen. Eddiken er også med på å holde bakteriene borte. Så lenge det ser, normalt ut, lukter og smaker godt er majonesen fullt spiselig. Lykke til 😊

  • yasmine

    «Denne hadde du ikke servert gjester», sa mannen da vi satt og spiste reker i kveld. Det smakte for mye eddik. Hvorfor må det være eddik i majones? (7%hvitlvineddik)
    Ellers var konsistensen ok.

    • cynthia

      Så leit at dere ikke ble fornøyd. Det må være litt syre for å balansere den mektige smaken på majonesen.
      Hvis du vil prøve igjen anbefaler jeg at du bare bruker halvparten, eller en tredjedel, av eddiken, og kanskje noen dråper sitronsaft. Du kan også bruke eddik med mildere smak, som eplecidereddik eller riseddik. Lykke til 😊

    • pedro_torp

      Det brukes eddik i majones fordi den er en emulgator. Vann og olje skiller seg, men syre binder de to sammen. Alternativt kan man bruke sitron da det gir samme effekt.

  • kale.nolan

    Hvorfor er Mills Soyaolje byttet ut med Vita Optimal i den oppdaterte oppskriften? Det det fortsatt står Soyaolje i fremgangsmåten men ikke lenger i ingrediensene.

    • kariane_spencer

      Takk for at du gir beskjed 😊Mills Soyaolje er ikke lenger i produksjon og derfor har vi satt inn Vita Optimal olje i stedet. Det er nok bare en forglemmelse at vi ikke har fått endret i fremgangsmåten. Det skal vi gjøre nå 👍

  • maria

    Supert. Alt i romtemperatur gir best resultat.

    • brett.krajcik

      Hei Ole Martin, og takk for innspill. Helt sant 🙂

  • juvenal

    Den var veldig god. Første gang laget majones og det ble vellykket. Hvor lenge er den holdbar i kjøleskapet?

    • carmela

      Hei Ausra, så gøy å høre! Oppbevart tett og kjølig, bør den i alle fall holde en ukes tid 🙂

  • elta.von

    Alternativt; blant alt sammen i R O M T E M P E R A T U R og benytt stavmikser.
    Alltid bra resultat!

    • chase

      Hei Per, resultatet blir ekstra bra med tempererte ingredienser. Takk for tilbakemelding, og beklager sent svar her 🙂

  • zula.kirlin

    Ble flytende dritt. Kastet bort god olivenolje.

    • krystina

      Hei Rudolf! Det var leit å høre at du ikke fikk til oppskriften og at god olivenolje gikk til spille. Jeg testet for sikkerhets skyld oppskriften igjen i dag, og fikk tykk og fin majones. Det er vanskelig å si hva som kan ha gått galt, men når det kommer til fremgangsmåten så er det viktig å helle oljen forsiktig i beholderen slik at eggeblandingen blir liggende på bunn. En annen ting som er viktig er å ikke løfte på stavmikseren før blandingen har begynt å tykne, slik som det står i punkt 4. Hold den gjerne helt i ro de første 10-15 sekundene til det begynner å tykne rundt stavmikserhodet og noe av majonesen begynner å stige opp. Da kan du løfte stavmikseren veldig sakte oppover. Håper dette er til hjelp! Vennlig hilsen Marthe