Eggesalat er en klassiker som passer både til brødskiven, koldtbordet og spekematbordet. Vi har tilsatt sennep og vårløk i eggesalaten for ekstra god smak og runder den av med frisk smak av syrlig sitron. Prøv denne neste gang du inviterer gjester, eller lag den til frokosten eller matpakken.

Kommentarer

  • alfreda.moore

    Veldig god oppskrift har brukt denne mye .opplever at den blir enda bedre med å tilføye urtesalt

    • trace_waters

      Urtesalt høres nydelig ut, Tone! Takk for tipset, det skal vi prøve en dag. Lykke til med salaten 🙂

  • jared

    Enkel og grei oppskrift

    • chelsie

      Flott at oppskriften faller i smak hos deg, Helle! Takk skal du ha, og lykke til med matlagingen 🙂

  • kelsie

    Kan eg blande sitronmajones og vanleg majones?

    • tavares

      Hei Bente! Ja, det høres nydelig ut. Lykke til! 🙂

  • chasity.hand

    Kan jeg blande reker
    oppi denne, og så blir det rekesalat, eller må jeg gjøre det på annen måte for å lage rekesalat?

  • samanta

    Hvor mye er 0.13 stk sitron

    • audra

      Hei Thyra! Denne oppskrifter har 4 porsjoner som et utgangspunkt, hvor det er saft av en 0,25 sitron som brukes. Smak deg frem med 0,5 – 1 teskjed sitron for alle porsjoner mindre enn 4. Lykke til! 🙂

  • alexanne

    Tar utgangspunkt i 4 porsjoner. Står at man da skal bruke 0,5 PK majones. I en kommentar svares det at da skal man bruke en av de to posene i pakken med majones, mens i en annen står det at man skal bruke halvparten av en pose. Hva blir det rette?

    • eloisa.steuber

      Hei! Takk for at du påpeker dette. Oppskriften er nå rettet til en pose i ingredienslisten. Håper det var oppklarende. Lykke til med matlagingen i sommer! 🙂

      • ransom_kunde

        Nei, det står 0,5 pose i oppskriften.

        • jeremie.hansen

          Ja, det står 0,5 pose nå, men tidligere sto det 0,5 pakke. Håper det var oppklarende. Lykke til! 🙂

  • adonis.emard

    Skal ha det på brød med laks.Det er nydelig 👍🌺

    • francisca

      Det høres nydelig ut, Elsa! Takk for tipset og tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen 🙂

  • hermann_stroman

    Skal lage smørbrød med reke asbikk , vil det passe med eggesalat ved siden

    • shanelle

      Ja, det høres nydelig ut, Tove! Lykke til! 🙂

  • katheryn_funk

    Spennende, har ikke vårløk, så valgte jeg charlottløk 🙂

    • victor

      Hei Anne Mette! Håper salaten falt i smak med charlottløk, og flott at du fant din egen vri på oppskriften. Lykke til med matlagingen 🙂

  • zackary

    Når det står 1 pk. I oppskriften. E da snakk om en pose majones eller ei heil eske (altså 2 poser)?

    • lavonne_greenfelder

      Hei Eirin! En pakke majones inneholder to poser, så hvis det står en pakke i oppskriften bruker du begge posene. Lykke til! 🙂

      • troy_wuckert

        Det står 0,5 pk. Det blir vel 1 pose

        • merl.carroll

          Hei Inger Jo! Ja, det stemmer at du skal bruke 0,5 pakke for 4 porsjoner i oppskriften, men klikker du på 8 porsjoner vil mengden endre seg til 1 pakke. Håper det var oppklarende, og lykke til med matlagingen 🙂

          • otha

            Litt misende det der med en pakke majones. Man får da tak i enkelpakke og dobbelpakke med majones. Da er vel en pakke en pose.

          • cristal

            Hei Amk! Ja, enig, takk for at du påpeker dette. Oppskriften er nå rettet 🙂

  • leda_crooks

    Hvilken type sennep anbefales?

    • ricky

      Hei Maja! Du kan bruke sennepen du selv foretrekker, her er det litt smak og behag som gjelder. Noen foretrekker en mild type som ikke overdøver eggesmaken. Men du bør unngå en grov type hvis du ikke vil at skal synes i form av sennepskorn i salaten. Lykke til! 🙂

  • melyna_cormier

    Enkel og god

    • chance_gulgowski

      Flott at eggesalaten faller i smak, Per Arne! Takk skal du ha, og kos deg med matlagingen! 🙂

  • helmer.marquardt

    Elsker den smakte så godt det var så enkelt

    • donny_davis

      Hei Rokaja! Så hyggelig å høre at salaten falt i smak! God førjulstid til deg 🙂

  • trystan_gutmann

    Hvor ble det av egg-koke tipsene?

    • bria

      Hei Kari! Takk for at du har et våkent øye, nå er lenke til eggkoketipsene på plass igjen. Lykke til med matlagingen 😊

  • ken.bogisich

    Eg prøvde lage og smake wow eg syns den var god smak. 👍

    • cordia

      Så hyggelig at salaten falt i smak, Borgar! God mandag videre til deg, og lykke til med matlagingen! 😊

  • odessa

    det er ikke feil å ha oppi kokte erter

    • micah.lakin

      Det høres nydelig ut, Lars! Takk for at du deler, og kos deg med eggesalaten 😊

  • adolf

    Hvor lenge er denne holdbar i kjøleskapet?

    • lulu.erdman

      Den holder seg fint i 4-5 dager. Lykke til, Nina! 😊

  • tad.cruickshank

    Ikke bra🤮

    • viola

      Hei Mie! Det var leit å høre at du ikke er fornøyd med oppskriften! Fortell oss gjerne hva var det som ikke var bra, så kanskje vi kan hjelpe deg? 😊

  • kenya.hackett

    Hvo r mye er en halv pakke majones? Er det en pose eller er det en halv pose. En pakke består av 2 poser. Kan dere være mer presise i oppskriftene som inneholder majones.

    • eli

      Hei Anne! Ja, det er en halv pose du skal bruke i denne oppskriften. Lykke til! 🙂

  • maye_breitenberg

    Hvor mye majones skal man bruke dersom man har det i en krukke?

    • bobbie

      Hei Helene! Nå ble jeg litt usikker på hva du spør om, men hvis du bruker produktet Mills MAJO som selges på glass, så skal du bruke halvparten av glasset i denne oppskriften. Lykke til! 🙂

  • cedrick

    Hvilken sennep skal man bruke?

    • price

      Hei Anne-K! Det er litt smak og behag, men unngå sennep med grove korn i. Bruk gjerne dijonsennep hvis du foretrekker mye smak, eller en mildere variant, som også vil fungere bra. Lykke til! 🙂

  • wilton.greenfelder

    Da er eggesalaten klar, skal bruke den til reker i kveld.

    • jaycee_satterfield

      Håper eggesalaten og kvelden ble vellykket, Sonja! Lykke til med matlagingen! 🙂

  • adelbert.weissnat

    Kan man lage denne på kvelden og servere lunsj dagen etter?

    • jayce_metz

      Hei Andrea! Ja, det kan du. Lykke til, håper det smaker! 🙂

  • kaylin

    Går det å bruke Lett majones?

    • shaniya.kris

      Hei Nina! Ja, det går fint an å bruke lettmajones. Lykke til! 🙂

  • winnifred

    Den blir minst like god ved å bytte sennep times curry👍 Og litt mer majones….

    • kirk_keeling

      Det høres veldig godt ut med curry-smak i eggesalaten! Takk for tipset 😊

  • nola

    Hvilken type sennep brukes? Tørr sennep, eller vanlig sennep fra glasd/ flaske ?

    • glennie.bogisich

      Hei Monica! Oppskriften er beregnet på sennep på glass/flaske. Bruk den sennepen du liker best – søt, grov eller sterk 😊

  • elmore

    Hakke egg gjør du ved å bruke eggedeler. Del egget en vei, snu og del igjen og du har fine egge biter til salaten.

    • corrine.howe

      Det er nemlig riktig og den beste måte å hakke dem på.

    • michelle

      Takk for fint tips. Kari 😊

  • mariana.nienow

    Bytt ut sukker og sitron med litt lake fra sylteagurk. Vanlig løk, rødløk eller purre kan også erstatte vårløk.
    Litt salt, pepper og malt chilli setter en spiss på salaten

    • laila.will

      Hei Pål! Det høres ut som en god variant 😊 Takk for tips!

      • rashawn

        Og veldig godt til Rakfisk

        • lemuel

          Takk for tipset, Torill! 🙂

  • fatima.jenkins

    Jeg har laget denne eggesalaten og det er kjempe gode. Jeg kommer til å lage denne salaten ofte til frokost og matpakke👍❤️