Eggesalat er en klassiker som passer både til brødskiven, koldtbordet og spekematbordet. Vi har tilsatt sennep og vårløk i eggesalaten for ekstra god smak og runder den av med frisk smak av syrlig sitron. Prøv denne neste gang du inviterer gjester, eller lag den til frokosten eller matpakken.

Kommentarer

  • leopold.von

    Går det å bruke Lett majones?

    • johann.cormier

      Hei Nina! Ja, det går fint an å bruke lettmajones. Lykke til! 🙂

  • karine.runte

    Den blir minst like god ved å bytte sennep times curry👍 Og litt mer majones….

    • johnathan.price

      Det høres veldig godt ut med curry-smak i eggesalaten! Takk for tipset 😊

  • baron

    Hvilken type sennep brukes? Tørr sennep, eller vanlig sennep fra glasd/ flaske ?

    • alvena

      Hei Monica! Oppskriften er beregnet på sennep på glass/flaske. Bruk den sennepen du liker best – søt, grov eller sterk 😊

  • matilde

    Hakke egg gjør du ved å bruke eggedeler. Del egget en vei, snu og del igjen og du har fine egge biter til salaten.

    • loyce_doyle

      Det er nemlig riktig og den beste måte å hakke dem på.

    • mossie

      Takk for fint tips. Kari 😊

  • maureen

    Bytt ut sukker og sitron med litt lake fra sylteagurk. Vanlig løk, rødløk eller purre kan også erstatte vårløk.
    Litt salt, pepper og malt chilli setter en spiss på salaten

    • israel

      Hei Pål! Det høres ut som en god variant 😊 Takk for tips!

      • richard_simonis

        Og veldig godt til Rakfisk

        • jacinthe

          Takk for tipset, Torill! 🙂

  • mathew_ziemann

    Jeg har laget denne eggesalaten og det er kjempe gode. Jeg kommer til å lage denne salaten ofte til frokost og matpakke👍❤️