Coleslaw
Enkel
20 min
Hjemmelaget coleslaw er det perfekte tilbehøret til hamburger, pulled pork og det meste av grillmat. Salaten består av kål og gulrot blandet sammen med en god majonesbasert dressing. Litt revet eple gir smaken en frisk og fin balanse.
Ingredienser
4 porsjon
0.5 stk hodekål, nykål eller sommerkål, finsnittet
1 stk stor gulrot, revet
1 stk grønt eple, revet
1 ss sitronsaft
0.5 ts salt
1 ts sukker
Dressing
0.5 dl Mills Ekte Majones
0.5 dl lettrømme
1 ss sukker
1 ts sitronsaft
1 ts revet sitronskall
0.25 ts pepper
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1. Fjern de ytterste bladene på kålen og bruk kniv eller mandolin til å strimle fint.
2. Skrell gulrot og eple og riv på grovt rivjern. Bland sammen med kålen i en stor bolle.
3. Hell over sitronsaften og dryss på salt og sukker. Bruk hendene til å massere alt sammen i 1 minutt. La blandingen stå i 5 minutter.
Enkel å laga og smaka kjempe godt. Absolutt å anbefale!
Så hyggelig å høre at coleslawen falt i smak, Anne-Ingun! 🙂
Dette er min goto oppskrift på coleslaw. Enkel, og knallgod!
Takk for flott tilbakemelding, Rune!
Kjempegodt🤗🤗
Takk for hyggelig tilbakemelding, Mona! Det er alltid hyggelig å høre at oppskriftene våre faller i smak 😊
Woow synsykt godt passer supert i pulled pork med burgerbrød ambefales!
Så hyggelig å høre, Ane 🙂