Grillet svinefilet med bbq-saus og eplecoleslaw
Indrefilet av svin er noe av det enkleste du kan lage på grillen. Med en smakfull bbq-saus, og en frisk og syrlig eplecoleslaw har du et deilig grillmåltid på en halvtime. Å lage sin egen bbq-saus er enkelt, og det gir deg muligheten til å gjøre den akkurat så søt eller sterk som du ønsker.
Ingredienser
Eplecoleslaw
Bbq-saus
Indrefilet
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Coleslaw
Bbq-saus
1. Ha ketchup, honning, worchestershiresaus, sennep, salt og pepper i en liten kjele over middelsvarme.
2. Kok opp og la sausen småkoke til den har fått en tykkere konsistens.
Tips!
Vil du ha en sterkere bbq-saus kan du tilsette mer worchestershiresaus eller sennep. Vil du ha en søtere variant kan du tilsette mer honning. Du kan også bruke ferdig bbq-saus om du ikke vil lage din egen.
Indrefilet
1. Pensle svinefileten med bbq-sausen. Sett svinefileten på direkte varme på grillen til den har fått en fin bruning på alle sider. Sett den deretter på indirekte varme eller skru ned varmen og grill den videre til den har fått en kjernetemperatur på 70 grader eller ca. 15-20 minutter.
2. Pensle kjøttet med litt mer saus og la kjøttet hvile i 10 minutter før servering.
3. Grill maiskolber til de er jevnt grillet på alle sider.
4. Server svinefileten med eplecoleslaw og grillede maiskolber.
Nydelig og enkelt👌koser oss akkurat nå😁
Hei Lise 😊 Så bra! Endelig kan man starte grillsesongen! Ha en fin dag!