Grillet mais med majones, parmesan og chili
Enkel
20 min
Lite slår grillet mais, enten det er fersk mais eller sous vide. Her har vi gått for den meksikanske varianten «elotes» som er penslet med majones og dyppet i en herlig blanding av parmesan og krydder. Perfekt som tilbehør til sommerens grillmat!
Ingredienser
4 porsjon
4 stk maiskolber
1 ss Flytende Melange
0.5 dl Mills Ekte Majones
0.5 dl parmesan
1 ts chilipulver
0.5 ts cayennepulver
1 stk lime, i båter
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1. Pensle maiskolbene med Flytende Melange.
2. Varm grillen eller grillpannen til høy varme.
3. Grill maiskolbene på alle sider, slik at de får en fin, jevn farge. Dette tar rundt 10 minutter.
4. Bland sammen parmesan, chilipulver og cayennepulver.
5. Legg de ferdiggrillede kolbene på en tallerken og pensle med 1-2 ss majones. Til slutt ruller du maiskolbene i parmesanblandingen.
6. Server gjerne med noen limebåter ved siden av.
Kommentarer