Fylt brød med egg, skinke og ost
Dette smakfulle brødet er bedre kjent i England som ”breakfast in bread” og kan fort bli en ny frokostfavoritt. Brødet er fylt med en fyldig egge- og skinkesalat og gratinert med ost. Del opp brødet og du har frokostskivene klare.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Varm opp ovnen til 220 grader.
2. Kok eggene til de er hardkokte, rundt 8-10 minutter.
3. Skjær paprikaen i små terninger og strimle vårløken. Kutt de kokte eggene i små terninger.
4. Bland sammen egg, paprika, vårløk, skinke og revet ost i en bolle. Dryss over salt og pepper. Tilsett 1 pose (165 gram) Mills majones og bland det hele godt sammen.
5. Skjær ut brødet på langs, ca. 4 cm dypt, og fyll hullet med egg- og skinkeblandingen.
6. Stek brødet på midterste rille i 20 minutter.
Tips!
Fylt brød kan også lages i porsjoner. Bruk 4 store rundstykker i stedet for brød og fordel fyllet i rundstykkene. Reduser da steketiden til 12 minutter.
Kommentarer