Frokost-burrito av egg med bacon
Prøv en ny vri på egg og bacon til frokost! Lefse lager du av en tynn omelett som fylles med majones, tomat, avokado og sprøstekt bacon. Vips har du en enkel og supergod frokost-burrito å starte dagen med!
Ingredienser
Omelett
Fyll
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Stek baconet sprøtt i en varm stekepanne. La det renne av seg på et kjøkkenpapir.
2. Pisk egg, melk, salt og pepper godt sammen i en bolle.
3. Varm en liten stekepanne med flytende Melange, hell eggeblandingen i pannen og stek en pannekaketynn omelett, omtrent 2 minutter på hver side.
4. Er det vanskelig å snu omeletten, kan du snu den ved hjelp av en tallerken. Legg den over stekepannen og snu, og la omeletten gli ned i pannen igjen.
5. Skrell og del avokado i skiver og del tomat i små terninger. Legg salat, avokado, tomat og sprøstekt bacon på midten av omeletten. Topp med Mills majones, rull omeletten sammen og spis den som en burrito.
Kommentarer