Fiskeburger med kremet ingefærdressing
Dette er fiskeburger for deg som liker ekstra smak på måltidet. Med friske asiatiske smaker av ingefær, lime og koriander, får du en smakfull fiskeburger som passer ypperlig til både hverdag og helg.
Ingredienser
Dressing
Fiskeburger
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Dressing
Fiskeburger
1. Strimle gulroten og agurken med en ostehøvel eller en potetskreller. Legg strimlene i en bolle med iskaldt vann.
2. Ha fisk, melk, hvetemel, salt, pepper og limesaft i en blender eller mos ingrediensene med en stavmikser. Finhakk vårløken og bland inn i fiskemassen.
3. Varm opp en stekepanne på middels varme med flytende Melange. Form fiskemassen til to burgere og stek til de er gylne og gjennomstekte, i cirka 2 minutter på hver side.
4. Ta fiskeburgerne av stekepannen og varm hamburgerbrødene raskt i pannen.
5. Fordel dressingen over hamburgerbrødbunnen. Legg på en fiskeburger og topp med strimlet gulrot, agurk og litt frisk koriander. Er du glad i sterke smaker kan du også tilsette litt fersk rød chili før du legger på burgerbrødtoppen.
Tips!
Lag gjerne litt ekstra fiskeburgere og frys dem ned. Da har du fiskeburgere klare til neste gang. Tin dem i kjøleskapet over natten og gi dem en rask oppvarming i stekepannen. Ønsker du en enklere variant av oppskriften kan du selvfølgelig bruke ferdiglagde fiskekaker i burgeren.
Kommentarer