Ferske vårruller med peanøttsaus
Ferske vårruller er perfekt mat å lage sammen med andre. Inviter venner til et hyggelig vårrullverksted og la gjestene fylle rullene med sine favorittingredienser. Disse vårrullene skal ikke friteres, men nytes slik de er. Ferske grønnsaker og reker pakkes inn i mykt rispapir og dyppes i en herlig peanøttsaus laget av Mills Peanut Butter. Enkelt og supergodt!
Ingredienser
Ferske vårruller
Peanøttsaus
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Ferske vårruller
1. Skjær mangokjøttet løst fra steinen ved å føre kniven så tett inntil steinen som mulig, før du fjerner skallet.
2. Del mango og agurk i strimler. Finhakk chilien.
3. Kok risnudler etter anvisning på pakken.
4. Fukt ett rispapir av gangen i lunket vann, i cirka 10 sekunder, og legg det på en fjøl eller et fuktig kjøkkenhåndkle.
5. Legg risnudler, reker, mango, agurk, chili og fersk koriander i en stripe på midten av rispapiret.
6. Fold den ene siden over fyllet på langs, brett så inn begge kortsidene over fyllet og rull sammen til en avlang rull.
Peanøttsaus
1. For å lage peanøttsausen varmer du kokoskrem med curry paste i en liten kjele.
2. Rør inn Mills peanøttsmør og varm til rett under kokepunktet. Smak til med sukker, soyasaus og limesaft.
3. Legg vårrullene på et fat og server peanøttsaus til som dipp.
Tips!
Ferske vårruller kan fylles med det du liker best. Stekt kylling eller svinekjøtt, kål, salat, avokado, paprika, gulrøtter, spirer, vårløk eller hakkede nøtter smaker også godt.
Kommentarer