Har du tunfisk på boks i skapet har du et godt utgangspunkt for å lage et ekstra godt pålegg til helgefrokosten eller lunsjen. Tunfisksalat med majones, løk og kapers kan spises som den er, men smaker ekstra godt på en skive ferskt brød.

Ingredienser

4 porsjon

2 bokser tunfisk i vann
3 ss kapers
1 neve fersk dill
0.5 stk rødløk
1 ts sennep
0.5 stk sitron
Litt salt og pepper etter smak

Produkter i oppskriften

Mills ekte majones tube. Foto.
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951. Les mer

Kommentarer

  • georgiana

    Legger man til finhakket stangselleri, samt litt agurk mix.

    samt sennep som nevnt, så får man den amerikanske tuna salad som man får kjøpt over hele landet.

    • berenice

      Takk for fine tips til å «pimpe» tunfisksalaten. Stangselleri er topp for å få litt sprøtt å tygge på, mens agurkmiksen gir god sødme. Dette må prøves 😊

  • nyasia.dickinson

    Jeg bruker dijon sennep og litt finhakket chilli i! Kan anbefales!

    • arjun

      Takk for supert innspill, Kjetil! Det høres veldig godt ut 😋

  • lauryn

    Hei!

    Bruk Jacobs sterk og søt sennep, knallgodt.

    • sonny

      Hei Grete, takk for tips! Det hørtes nydelig ut 🙂

  • madison_stehr

    Kokte egg er smellgodt i salaten

    • henry_little

      Hei Johanne, og takk for supert tips! Helt enig 🙂