Enkel tunfisksalat med majones og kapers
Enkel
15 min
Har du tunfisk på boks i skapet har du et godt utgangspunkt for å lage et ekstra godt pålegg til helgefrokosten eller lunsjen. Tunfisksalat med majones, løk og kapers kan spises som den er, men smaker ekstra godt på en skive ferskt brød.
Ingredienser
4 porsjon
2 bokser tunfisk i vann
3 ss kapers
1 neve fersk dill
0.5 stk rødløk
1 pose Mills Ekte Majones
1 ts sennep
0.5 stk sitron
Litt salt og pepper etter smak
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1. Hell vannet av tunfisken og ha den i en bolle.
2. Finhakk rødløk, kapers og dill og rør det inn i tunfisken sammen med Mills majones og sennep.
3. Smak til med salt, pepper og sitronsaft og spis den nylagde tunfisksalaten på brød eller knekkebrød.
Tips!
Denne tunfisksalaten er også fin å blande med nykokt pasta eller i en frisk salat.
Legger man til finhakket stangselleri, samt litt agurk mix.
samt sennep som nevnt, så får man den amerikanske tuna salad som man får kjøpt over hele landet.
Takk for fine tips til å «pimpe» tunfisksalaten. Stangselleri er topp for å få litt sprøtt å tygge på, mens agurkmiksen gir god sødme. Dette må prøves 😊
Jeg bruker dijon sennep og litt finhakket chilli i! Kan anbefales!
Takk for supert innspill, Kjetil! Det høres veldig godt ut 😋
Hei!
Bruk Jacobs sterk og søt sennep, knallgodt.
Hei Grete, takk for tips! Det hørtes nydelig ut 🙂
Kokte egg er smellgodt i salaten
Hei Johanne, og takk for supert tips! Helt enig 🙂