Enkel eggesalat med gressløk
Enkel
15 min
Denne nydelige eggesalaten er enkel og rask å lage, og passer perfekt på ristet brød, rundstykker eller knekkebrød. Eggesalaten holder seg 4-5 dager i kjøleskap i en lufttett boks eller et glass, så lag gjerne en stor porsjon når du er i gang så har du både frokost og lunsjen klar.
Ingredienser
2 porsjon
3 stk egg
50 gram Mills Ekte Majones
40 gram lettrømme
1 ss frisk gressløk, finhakket
0.5 ts salt
0.25 ts pepper
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1. Kok eggene i cirka 10 minutter, til de er hardkokte. Avkjøl i kaldt vann.
2. Skrell og grovhakk eggene.
3. Finhakk frisk gressløk.
4. Rør sammen majones, lettrømme, finhakket gressløk, salt og pepper.
5. Vend til slutt inn de grovhakkede eggene.
Tips!
Om det er rester av eggesalaten kan du oppbevare det i kjøleskap i en lufttett boks eller et glass i 4-5 dager.
Kommentarer