Druesalat med eple
Enkel
15 min
Druesalat er et frisk og godt tilbehør til julematen, og er helt perfekt på koldtbordet. Prøv gjerne denne druesalaten til helstekt kalkun på nyttårsaften også.
Ingredienser
8 porsjon
500 gram blå druer
2 stk grønne epler
1 stk vårløk
165 gram Mills Ekte Majones
3 dl kremfløte
0.5 stk sitron, saften
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1. Skyll druene, eplene og vårløken godt. Del druene i to på langs. Skjær eplene i små terninger, og kutt vårløken i tynne skiver.
2. Ha kremfløte i en bolle og pisk til luftig krem. Vend forsiktig inn Mills Ekte Majones og ha i sitronsaft.
3. Ha druene og purren i salatbolle og hell over dressingen. Rør om så alt blir godt blandet. Smak til med salt og pepper.
4. Pynt med ekstra druer og epleskiver på toppen.
Kommentarer