Cheeseburger med hvitløksmajones
Er du blant dem som elsker en skikkelig cheeseburger bør du prøve denne oppskriften. Hemmeligheten ligger i den fyldige hvitløksmajonesen som harmonerer perfekt med den salte osten og det saftige kjøttet.
Ingredienser
Cheeseburger
Hvitløksmajones
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Cheeseburger
1. Pisk egget og bland det med kjøttdeig, salt og pepper i en bolle. Ikke kna deigen for mye, da kan burgerne bli for kompakte.
2. Del deigen i fire og form den til runde burgere.
3. Varm opp en stekepanne med Mills Soyaolje på middels varme. Stek hamburgerne i cirka 5 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekt.
4. Legg på en skive ost på hver burger og legg så et lokk over pannen for at osten skal smelte.
5. Del burgerbrødene i to og varm snittflaten i tørr panne i cirka to minutter.
Hvitløksmajones
1. Lag hvitløksmajonesen ved å blande sammen Mills majones og presset hvitløk.
2. Server burgerne i hamburgerbrød med crispisalat, hvitløksmajones, og skiver av tomat, rødløk og sylteagurk. Smør gjerne litt hvitløksmajones på snittflaten på burgerbrødtoppen om du vil ha en ekstra saftig burger.
Tips!
Har du ikke tid til å lage hvitløksmajonesen selv? Prøv Mills Hvitløksmajones, en smakfull majones med god smak av hvitløk.
Kommentarer