Brokkolisalat med granateple
Brokkolisalat er en enkel og god salat som kan spises som en egen rett eller som tilbehør til middagen. Denne brokkolisalaten er frisk og god med syrlig smak av eple og granateple, noe som gjør at den passer ekstra godt til salt og røkt mat.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Bland sammen Mills Ekte Majones, sukker, eddik, sitronsaft og salt.
2. Rens brokkolien og del den i små buketter.
3. Skyll eplene og del de i små terninger på cirka 1 x 1 centimeter.
4. Finhakk rødløken, og hakk nøttene.
5. Del granateplet i to. Hold den ene halvdelen med snittflaten inn mot håndflaten og bank i skallet med baksiden av en skje eller en sleiv. Da løsner fruktkjernene fra skallet.
6. Ha granateplekjernene, brokkoli, rødløk, eplebiter og hakkede nøtter i majonesblandingen.
7. Vend alt godt sammen, og smak eventuelt til med mer sitron og salt.
8. Oppbevar brokkolisalaten i kjøleskapet til du skal servere den.
Kommentarer