Avokadofries med chilimajones
Enkel
25 min
Avokadoen har neppe smakt bedre enn som avokadofries. Her får du avokado med en knasende sprø skorpe og en kremet kjerne, med en fyldig og nøtteaktig smak. Bakte avokadofries passer både som tilbehør til middagen, eller som snacks når du har lyst på noe skikkelig godt.
Ingredienser
2 porsjon
Chilimajones
Avokadofries
1 stk avokado
0.5 stk lime
1 stk egg
1 dl panko paneringsmel (kan erstattes med griljermel)
4 ss Flytende Melange
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
Chilimajones
Avokadofries
1. Varm opp ovnen til 200 grader.
2. Del avokadoen i to, fjern steinen og skallet og del avokadoen i skiver.
3. Press limesaften over avokadoskivene.
4. Pisk egg i en skål og ha pankomel i en annen skål.
5. Dypp avokadoskivene først i egg, deretter i pankomel og legg de på en bakepapirkledd langpanne.
6. Dryss Flytende Melange over avokadoene.
7. Bak i ovnen i 15 minutter eller til paneringen er gyllen.
8. Nyt avokadofriesene sammen med den smakfulle chilimajonesen.
Kommentarer