Hjemmelaget aioli lager du i en fei! Bland hvitløk, sitronsaft og Mills majones med en stavmixer og du har en nydelig og svært anvendelig dressing klar til servering. Aioli passer godt som dipp eller som tilbehør til brød, fisk og kjøtt.

Kommentarer

  • sam

    Supre oppskrifter.

    • karson_altenwerth

      Takk for det, Eva! Så hyggelig å høre at du liker våre oppskrifter, det setter vi stor pris på. Kos deg med matlagingen 🙂

  • lenna.oconner

    Hei, hvor lenge kan denne aiolien stå i kjøleskap?

    • al

      Hei Sara! Aiolien smaker best nylaget, men den holder seg minst en uke i kjøleskapet. Lykke til! 🙂

  • modesto_hoeger

    Brukte 1/2 ts. med Chiliflakes i stedet for pepper/dijonsennep. Og sitronpepper (medbrakt fra Østen)uten salt. Innertier til foccatia brød som ble servert sammen med chilikreps.

    • jonathon

      Takk for tipsene, Tor! Det høres veldig godt ut med både chili og sitronpepper, og er en flott måte å variere smaken på 👍 😊

    • wellington

      Fungerer det å benytte lett majones?

      • dewayne.leuschke

        Ja, det gjør det, Line! Lykke til! 🙂