Agurksandwich med kaviar, kremost og reddik
Enkel
25 min
Denne friske sandwichen er inspirert av en klassisk cucumber sandwich som britene elsker å spise til en god kopp te. Vi har tilført kaviar og reddik, som smaker nydelig til de milde smakene av agurk og kremost.
Ingredienser
2 porsjon
Pepper
Produkter i oppskriften
Mills Original kaviar
Mills kaviar er et tradisjonsrikt pålegg som generasjoner av nordmenn har hatt på brødskivene gje… Les mer
Slik gjør du
1. Skjær skorpene av brødet og smør to av skivene med kremost.
2. Skjær agurk og reddiker i tynne skiver og legg dem utover kremosten. Du kan gjerne bruke ostehøvel for å lage ekstra tynne skiver.
3. Dryss på litt kvernet pepper.
4. Smør godt med Mills kaviar på de to andre skivene og legg dem på toppen med kaviaren ned.
5. Del sandwichen i to og server med en kopp nytrukket te.
Kommentarer