Fire hjemmelagde burgerdressinger
En skikkelig god burgerdressing kan gjøre enhver burger til et festmåltid. Med Mills majones som base kan du enkelt lage deilige dressinger med mye smak. Du kan enkelt bytte ut dressingen på samme burger, for å få en helt ny smaksopplevelse hver gang. Noen av smakskombinasjonene kan virke uvante, men stol på oss, de smaker fantastisk!
Trøffelmajones med parmesan
Gi hamburgeren et hint av luksus med denne deilige trøffelmajonesen. Sammen med finrevet parmesan har du en smaksrik og kremet hamburgerdressing som hever smaken på både vegetarburgere og burgere med kjøtt. Det skal ikke mye trøffelolje til for å gi masse smak, så smak deg gjerne frem for å få riktig styrke, ettersom det kan skille seg litt fra olje til olje.
Tid: 10 min
Vanskelighetsgrad: Enkelt
Porsjoner: 4 burgere
Dette trenger du:
- 165 gram Mills Majones
- 0.5 ts trøffelolje
- 3 ss finrevet parmesanost
- 0.5 ts nykvernet pepper
Slik gjør du:
- Bland sammen Mills majones med trøffelolje i en skål.
- Vend inn finrevet parmesan og sort pepper.
Tips!
Denne trøffelmajonesen passer perfekt til burgere laget av svin eller kylling, samt vegetarburger av grillede skiver av aubergine eller squash.
Avokado- og limemajones
Most avokado blandet med lime og majones gir en frisk og fyldig dressing som passer perfekt til en sommerlig burger. Prøv den også til burger krydret med tacokrydder.
Tid: 10 min
Vanskelighetsgrad: Enkelt
Porsjoner: 4 burgere
Dette trenger du:
- 1 avokado
- 165 gram Mills Majones
- 1 ts limesaft
- 0.25 ts spisskummen
- 0.25 ts salt
Slik gjør du:
- Mos avokado med en gaffel eller stavmikser.
- Bland sammen Mills majones med den moste avokadoen, limesaft, spisskummen og salt.
Cajundressing
Hemmeligheten bak en god dressing er ingredienser med mye smak. I USAs sørstater finner du de deilige, spicy smakene som man forbinder med navnet cajun. Disse krydderne passer spesielt godt til en grillet burger. Lag gjerne en større porsjon av krydderblandingen når du først er i gang og oppbevar den på et lufttett glass. Cajunkrydder kan også brukes til både marinering, i sauser og gryter.
Tid: 10 min
Vanskelighetsgrad: Enkelt
Porsjoner: 4 burgere
Dette trenger du:
- 165 gram Mills Majones
- 2.5 ts flaksalt
- 0.5 ts cayennepepper
- 1 ts hvitløkspulver
- 1 ts paprikapulver
- 0.5 ts tørket oregano
- 0.5 ts tørket timian
- 0.5 ts kvernet pepper
- 0.5 ts løkpulver
- 1 ts sitronsaft
Slik gjør du:
- Bland sammen Mills majones, salt, krydder og sitronsaft i en skål.
Baconnaise
Blander du bacon og majones får du en fyldig og kremet hamburgerdressing med deilig krønsj. I tillegg får du den samme fenomenale smaken av røkt og salt bacon som når du legger ferdigstekte striper av bacon på burgeren, men du slipper at baconskivene sklir av burgeren mens du spiser.
Tid: 15 min
Vanskelighetsgrad: Enkelt
Porsjoner: 4 burgere
Du trenger:
- 140 g bacon
- 165 gram Mills Majones
- 4 dråper Tabasco
- 0.5 ts paprikapulver
- 1 ts dijonsennep
Slik gjør du:
- Stek baconskivene på medium varme i stekepanne, i cirka tre minutter på hver side til de er godt stekt. Legg de ferdigstekte baconskivene på kjøkkenpapir for å trekke ut overflødig stekefett. Dette gjør at baconet holder seg sprøtt.
- Grovhakk baconet og ha det over i en blender til du har fine baconsmuler. Eventuelt kan du finhakke for hånd.
- Bland sammen Mills Majones, paprikapulver, Tabasco og dijonsennep. Vend inn baconsmulene tilslutt.