Når været snur og høsten tar over, så passer det med en deilig og varmende viltgryte full av smak. Denne enkle varianten er laget med reinsdyr, men du kan selvfølgelig bytte det ut med det viltkjøttet du ønsker.

Ingredienser

4 porsjon

1 kg viltkjøtt (reinsdyr, elg eller hjort)
1 ts salt
1 ts pepper
1 stk sjalottløk
100 gram sopp (kantareller, sjampinjonger o.l.)
1 stk purre
125 gram sellerirot
125 gram gulrøtter
150 gram persillerot
4 dl kjøttbuljong eller varmt vann
2 stk laurbærblad
1 ss frisk timian
2.5 dl kremfløte
50 gram babyspinat
1 ss Maizena
3 ss kaldt vann

Potetmos (til servering)

Tyttebærsyltetøy (til servering)

Produkter i oppskriften

Flytende Melange med smør- og rapsolje
Flytende Melange med smør- og rapsolje
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode smørsmaken med oljens enkelhet og Mela… Les mer

Kommentarer