Vegetarlasagne
Denne vegetarlasagnen er laget med en fyldig ostesaus, en enkel og smakfull tomatsaus, og fylt med forskjellige grønnsaker. Har du kjøleskapet fullt av middagsrester eller grønnsaker du ikke helt vet hva du skal gjøre med, så er dette en ypperlig anledning til å få brukt de opp! Når lasagnen er ferdigstekt, kan du gjerne fryse den, for eksempel i porsjoner, og ta den opp til tining etter behov.
Ingredienser
Ostesaus
Tomatsaus
Annet
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Ostesaus
1. Varm opp Flytende Melange til den er lysebrun i en kjele på middels sterk varme. Rør inn hvetemelet til du har en tykk og klumpfri melmasse.
2. Spe med melk, litt etter litt, til du har en jevn og fin hvit saus.
3. Tilsett revet ost og la osten smelte i sausen. Rør om og smak til med salt og pepper.
Tomatsaus
Lasagne
1. Varm opp ovnen til 200 grader.
2. Anrett lasagnen lagvis i en ildfast form. Begynn med ostesaus nederst og dekk til med lasagneplater. Deretter legger du på tomatsaus og dekker til med lasagneplater. Legg deretter på grønnsaksrestene du vil fylle lasagnen med og dekk til med lasagneplater.
3. Fortsett med å legge lag på lag og avslutt med ostesaus på toppen.
4. Dryss over revet ost og stek i ovnen på midterste rille i 45 minutter.
Kommentarer