En særdeles luftig og fyldig smørkrem som egner seg godt til å pynte muffins. Denne kremen egner seg ikke så godt for varme dager ettersom den vil smelte. Oppskriften holder til ca. 12 muffins eller 1 langpannekake.

Kommentarer

  • roy

    Når du skal vispe kraftig å tilsette opplevde jeg at skum og væske skilte seg med en gang jeg tok det tilbake i kjelen igjen. Hva gjorde jeg feil?

    • elizabeth.swift

      Hei Joso! Det kan høres ut som du har hatt for høy varme, se punkt nr 4. Pass på temperaturen hvis du prøver igjen. Lykke til!

  • eugenia_keeling

    Skal meldingen være romtemperert eller

    • alda

      Melangen*

    • alexandria.graham

      Ja, det stemmer. Lykke til, Bakerhansem! 😊

  • asha

    Den ble bare som vann og smakte litt rart jobb med tykkelsen👍

    • joan

      Hei Kari og Lotta! Det var leit å høre at kremen ikke ble vellykket. Det er ikke godt å si akkurat hva som gikk feil, men kanskje kremen skilte seg? Noen tips for å lykkes med smørkremen er å bruke romtempererte ingredienser, ikke vispe for lenge, samt å bruke kjøkkenmaskin med elektrisk visp. Lykke til hvis dere prøver igjen! 😊

  • lorenz

    Det står på slutten «Tilsett til slutt vaniljesukker og salt.» Men det står ikke noe i ingrediensene om salt!

    • raul

      Jo. 0,25 gr.

    • rachael

      Så flott at du oppdaget feilen. Det er nå rettet opp og satt inn 0,25 ts salt. Du kan også bruke mindre eller sløyfe det hvis du ønsker det.

  • dolly.bogan

    Må man bruke helmelk

    • niko

      Beklager sent svar, Mia! Det blir nok aller best resultat med helmelk.