Turpannekaker
Varme, nystekte pannekaker smaker ekstra godt ute på tur! Her finner du oppskrift på turpannekaker.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Ha alle ingrediensene i en stor bolle og pisk godt sammen til du har en jevn og klumpfri røre.
2. Hell røren over på en tom flaske, f.eks. en Flytende Melange-flaske. Den praktiske helletuten med lukkesystem gjør at røren holder seg i flasken under transporten og gjør det lett å helle røren i panna når du skal i gang med stekingen.
3. Varm en stekepanne godt over primus eller bål.
4. Ha litt Flytende Melange i stekepannen og la det bli gyllent før du har pannekakerøre i pannen.
5. Vipp forsiktig på pannen og fordel røren i et middels tynt lag. Stek pannekaken ca. 1-2 minutter, til røren på toppen har begynt å stivne.
6. Snu pannekaken og stek ferdig. Det tar ca. 1 minutt.
7. Topp med bær, syltetøy eller din favoritt.
Kommentarer