Tacogryte
Denne tacogryta er enkel å lage og smaker nydelig av taco. Ris og salat gjør måltidet komplett, og hvis du vil ha litt ekstra knas kan du servere sprø nachochips til.
Ingredienser
Salat
Topping
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Kok ris som anvist på pakningen. Sett til side.
2. Tørk karbonadedeigen med tørkepapir, dette gjør det enklere å brune kjøttet.
3. Varm opp Flytende Melange i en stekepanne på høy varme. Når Melangen har fått nøttebrun farge, er temperaturen i stekepannen riktig. Er ikke stekepannen varm nok, vil karbonadedeigen begynne å koke i stedet for å bli brunet.
4. Brun halvparten av karbonadedeigen. Ha over i en stor gryte. Gjenta prosessen med resten av kjøttet.
5. Ha alt det brunede kjøttet i gryta og tilsett spisskummen, paprikapulver, chilipulver, finhakket løk og hvitløk. Rør om og la alt surre på svak varme i 10 minutter.
6. Tilsett hakkede tomater og paprika. Skyll bønnene og ha i gryten. Rør om og smak til med salt og pepper.
7. La tacogryten småkoke i 20 minutter.
Kommentarer