Syltetøykaker har fått dette navnet fordi de fylles med nettopp syltetøy før de stekes. De lekre småkakene kan fylles med både bringebærsyltetøy, jordbærsyltetøy, fikenmarmelade og appelsinmarmelade, alt etter hva du liker best. Det viktigste er at syltetøyet er tyktflytende, da unngår du at kakene blir for bløte. Syltetøykakene er flotte som de er, men kan pyntes med melisdryss eller melisglasur langs kanten hvis du ønsker det. 1 porsjon gir cirka 50 småkaker.

Ingredienser

1 porsjon

3 stk egg
250 gram sukker
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
300 gram Melange
500 gram siktet hvetemel
200 gram bringebærsyltetøy

Produkter i oppskriften

Melange 500 gram
Melange
En unik sammensetning av planteoljer gjør at Melange i folie egner seg svært godt til all form fo… Les mer

Kommentarer