Disse nydelige og luftige bollene er laget med surdeig. De har fått heve lenge og blir derfor luftigere enn andre boller. På grunn av den lange hevetiden bør du begynne bakingen dagen før de skal spises. Surdeigen gir en nydelig og litt syrligere smak på bollene. Vil du fylle de med rosiner eller sjokoladebiter, kan du selvsagt gjøre det. Oppskriften gir 16 store boller.

Kommentarer

  • dannie_wiza

    Har bakt disse bollene mange ganger, og de er veldig populære. Kona mi har problemer med å fordøye en del melprodukter, eksempelvis vanlige boller, men disse går bra. Den lange prosessen gir bedre nedbrytning av melet.

    • lolita

      Så hyggelig å høre at oppskriften har blitt en suksess hjemme hos dere 😊

  • al_ryan

    Verdens beste boller! Jeg lager dem litt annerledes ved å smelte smøret og så bande inn melk. Da blir det våte ca riktig temperatur, så blander jeg inn surdeigen. Funker kjempebra, det også 😊

    • teagan_bernier

      Så gøy at du baker disse bollene – og har funnet en bakemetode som du trives med. Det er det aller viktigste – rett etter god smak 😋Fortsatt god bakelyst 😊

  • makenna

    Følgte oppskriften her men bollene vart skikkelig sure å bittre 😭

    • dayana

      Hei Julie, det var synd at resultatet ikke ble som forventet 😔 Litt vanskelig å tenke seg til hva som kan ha gått galt her. Var surdeigsstarteren ok?

      • darrion

        Blir egget ikke dårlig etter 8-12 timer ut av kjøleskapet?

        • justyn_ebert

          Hei Ann! Når egget blandes med de andre ingrediensene i deigen går det fint å stå 8-12 timer ute av kjøleskapet. Lykke til! 🙂