Her får du oppskriften på fyldig, myk og luftig sjokoladekrem, perfekt til sjokoladekake eller muffins.

Ingredienser

1 porsjon

250 gram Melange
200 gram melis
1 ts vaniljesukker
5 ss sterk kaffe, kokt
2 ss bakekakao

Produkter i oppskriften

Melange original
Melange
En unik sammensetning av planteoljer gjør at Melange i folie egner seg svært godt til all form fo… Les mer

Kommentarer

  • andreane_bode

    vis jeg skal bruke denne til muffins hvor mange posjoner må jeg ha til 18-24 muffins?

    • roman

      Hei Johanne! Dette er en stor porsjon, så det skal nok holde med en. Men det kommer an på hvor store muffins du lager, og hvor mye krem du ønsker. Prøv deg litt frem, og lykke til med bakingen 🙂

  • javier.hirthe

    Synest sjokoladekremen blir for søt
    Finnest det ikke andre ting enn melis å bruke?
    Kan jo gå ned på mengden, men da blir det mindre krem

  • christiana.crist

    bestemor ble så gla for den gode kremen topp til bursdag

    • glenna_feest

      Hei Gunnar! Så hyggelig å høre at kremen falt i smak hos bestemor! God bakelyst! 🙂

  • ona

    Kan man bruke meierismør i stedet for melange?

    • ivory

      Hei Linn! Vi foretrekker Melange i denne kremen, men det er ikke noe i veien for at du kan bruke meierismør. Lykke til! 🙂

  • osvaldo.mills

    Skal smøret smeltes først? #nybegynner

    • rhea

      Hei Petter, vi er alle nybegynnere en gang 🙂 Melangen skal ikke smeltes først, men kan gjerne ligge i romtemperatur en stund først, så det er lett å røre sammen til en jevn og fin krem. Lykke til!

      • quinn

        Hvordan lager jeg lys sjokolade krem med lys kokesjokolade?
        Finner det ikke her.

        • carleton

          Hei Sølvi! For en lysere sjokoladekrem kan du bare sløyfe kaffen og vispe kremen på høy hastighet i noen minutter. Lykke til 😊