Her får du en saftig sjokoladekake med en frisk og lett syrlig bringebærkrem. Dette er en kake som både kan egne seg som en enkel kake til kaffen eller som en festkake. Vil du gjøre den om til en festkake kan du enkelt toppe den med flere bringebær og noen sitronmelisseblader.

Kommentarer

  • kennedi.bergstrom

    Kan kaka fryses?

    • florian_blick

      Hei Arnhild! Ja, den kan den. Men kremen lager du samme dag som den skal serveres. Lykke til! 🙂

  • eula.kutch

    Hei, jeg prøvde å bake kaken, men den ble altfor lav, har dere noen tips?

    • melyna.ohara

      Hei Aksel! For høyere kake, bruk gjerne en mindre form, f.eks. 24 cm. Pass på at bakepulveret er ferskt, og ikke visp for mye etter at melet er tilsatt. Lykke til! 🙂

  • kristofer.yundt

    Snart skal jeg bake kaken, noen tips?

    • carmelo_dare

      Hei Maia! Så koselig å høre at du skal bake kaken. Vi svarer gjerne på spørsmål hvis du lurer på noe. Lykke til 🙂

  • harley.schmeler

    Holder kremen seg over natten? Eller må den spiser samme dag?

    • bernhard

      Hei Camille! Denne kaken smaker aller best samme dag. Ønsker du å lage den dagen før, bør kremen oppbevares i lukket boks i kjøleskapet, og påføres rett før servering. Lykke til! 🙂

  • damien_huel

    Dette må være den beste sjokoladekaken jeg har laget – og smakt! Og ekstra god med det syrlige fra bringebærene 🙂

    • keaton_moore

      Vi blir så glade for slike tilbakemeldinger, Celina! Så hyggelig å høre at kaken er den beste du har laget. Tusen takk skal du ha, og god bakelyst til deg! 🙂