Sjokoladekake i langpanne med daim
Enkel
1 t
Sjokoladekake i langpanne er kanskje den kaken som bakes oftest til barnebursdager, avslutninger og dugnader. Her har vi på en enkel måte laget en knasende god versjon av sjokoladekaken ved å fylle og toppe den med daimsjokolade. Ved å bruke ferdig kakemiks, er det raskt og enkelt å røre sammen kaken.
Ingredienser
1 porsjon
Sjokoladekake
3.5 dl vann
2 dl Flytende Melange
1 pose Toro Sjokoladekake Langpanne
150 gram Daim-sjokolade
2 ss Flytende Melange (til pensling)
Sjokoladeglasur
Pynt
150 gram Daim-sjokolade
200 gram Daim-kuler
Produkter i oppskriften
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer
Slik gjør du
Sjokoladekake
1. Varm opp stekeovnen til 180 grader.
2. Ha vann og Flytende Melange i en bolle. Bland inn Toro Sjokoladekake Langpanne og rør til en jevn røre.
3. Finhakk daimsjokoladen og bland den inn i røren.
4. Pensle en langpanne (ca. 25×35 cm) med Flytende Melange, og fordel røren i formen.
5. Stek kaken på nederste rille i 20 minutter til kaken er gjennomstekt.
6. Avkjøl kaken i formen.
Kommentarer