Sjokoladeglasur
Enkel
10 min
Denne sjokoladeglasuren er enkel å røre sammen og smaker fantastisk godt. Oppskriften holder til en kake i langpanne (25 x 35 cm), men kan også brukes på mange små muffins eller andre bakverk.
Slik gjør du
1. Smelt Melange i en stor kjele på middels varme under stadig omrøring.
2. Bland sammen smeltet Melange, melk, kakaopulver, vaniljesukker og melis, og pisk til du har en flytende og klumpfri glasur.
3. Fordel glasuren over det avkjølte bakverket.
Tips!
Vil du ha litt mer voksen smak på glasuren? Bytt ut halvparten av melken (0,25 dl) med den samme mengden sterk kaffe. Da får du en deilig mokkasmak på kaken.
Det er veldig godt du burde prøve.
Helt enig 👍
Hei Brage! Takk for god tilbakemelding, så hyggelig at glasuren falt i smak! Og lykke til hvis du lager den igjen! 🙂