Sarah Bernhard er små, uimotståelige kaker som har fått navnet sitt fra den franske skuespillerinnen Sarah Bernhardt. Sarah Bernhard uten egg får du ved å lage en eggefri kransekakemasse og en enkel sjokoladekrem. Oppskriften gir cirka 16 småkaker.

Kommentarer

  • winfield_mueller

    Kan denne eggfrie oppskriften uten egg lages i langpanne?

    • derick.kerluke

      Hei Merete! Det har vi ikke prøvd selv, men det skulle ikke være noe i veien for at denne kan lages i langpanne. Fortell oss gjerne hvordan det gikk hvis du prøver. Lykke til! 🙂

  • isabella

    Kan en erstatte kefir med mandelmel , allergisk for melk ?

    • terence

      Hei Jorunn! Det har vi ikke prøvd selv, men det skulle ikke være noe i veien for å erstatte kefir med mandelmelk. Lykke til med bakingen! 😊

  • kimberly

    Hei takk for oppskrift!
    Kan man sette hele kakemassen i en form og fortsatt steke i 7 min? Tenkte på å lage en stor kake enn mange små.

  • jayme_green

    Kan disse fryses?

    • mitchell

      Kon nokon svare om desse kan fryses ?

    • loyal_willms

      Beklager sent svar! Ja, Sarah Bernhard kan oppbevares i frysen. Tiner raskt i romtemperatur. Lykke til 😊