Det er overraskende enkelt å lage saftige og myke horn. Hornene kan lages både med og uten fyll, og vil være en gledelig overraskelse både på koldtbordet, i matpakken, til frokost, lunsj og kvelds. Oppskriften gir cirka 8 horn.

Kommentarer

  • jaycee_ledner

    Kjempegode, blir de like gode ved å blande litt sammalt hvmel?

    • emelia

      Hei Elin! Det har vi ikke prøvd selv, men det skulle ikke være noe i veien for at du prøver det. Lykke til, og fortell oss gjerne hvordan det gikk 🙂

  • sim.hartmann

    Smidig og lett deig, gir luftige horn 🥐

    • mathilde.wuckert

      Så koselig å høre at du synes deigen var lett og at hornene ble luftige, Ruth Helene! Det setter vi stor pris på at du deler. Lykke til med baksten 🙂

  • lamont.roberts

    Det var en helt super deig å. Jobbe med. Er veldig fornøyd. Kan trygt anbefales

    • marcellus.wintheiser

      Hei Anne Marie! Så godt å høre at du er fornøyd med oppskriften på disse hornene, og at du anbefaler den videre. Det setter vi stor pris på at du deler. Takk skal du ha, og lykke til med bakingen i 2025! 😊

  • sallie

    Nydelig borte på 123 😂🥰

    • jennings.mitchell

      Ja, disse hornene forsvinner fort, det er vi enige i, Hege Anita! Takk for tilbakemeldingen, og god sommer videre til deg, med god bakelyst! 🙂

  • carley

    Supergode og flotte både til frokost og kveldsmat. Lager alltid dobbel porsjon. Supert å ha i fryseren….

    • julia.halvorson

      Så godt å høre at horn og oppskrift faller i smak, Anita! Enig at frysen er god å ha når en ønsker ferskt bakverk i en fei. Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med bakingen i sommer! 🙂

  • kraig

    Veldig god oppskrift og supergode horn! De forsvinner fort!🤣👏

    • myah.rath

      Så hyggelig å høre at oppskriften og hornene faller i smak, Ruth! Takk skal du ha, og lykke til med bakingen 🙂

  • annabel.stanton

    Fin og enkel oppskrift 👍🏼

    Jeg baker ikke mye, men ble skikkelig bra!😁

    • nelle.sawayn

      Så hyggelig å høre, Hanna! Takk skal du ha, og håper det smakte. Lykke til med bakingen 🙂

  • nikko

    Anbefales. Bakt mange ganger. Jeg tar alltid dobbel oppskrift, men ikke fullt dobbelt av gjær. Sparer en del av melet…
    Deler deigen i 3 og får 24 passende horn.. (Lov å spise flere)
    Enkel å kjevle og arbeide med.

    • kamren

      Så hyggelig at oppskriften faller i smak, og at du anbefaler den til andre, Kari Berit! Det ble vi veldig glade for å høre. Takk skal du ha, og lykke til med bakingen 🙂

  • anais

    Takk for oppskrift 👏😀 så enkle kjempefin deig å jobbe med ,luftige og flotte horn 🥰 smakte himmelsk ♥️ og kan anbefales

    • braeden.quitzon

      Så hyggelig at du er fornøyd med oppskriften og vil anbefale den videre, Marion! Det setter vi stor pris på å høre. Kos deg med hornene, og lykke til med bakingen! 🙂

  • haskell

    Er det over og under varme ovnen skal stå på?😀

    • katrine

      Hei Anne Sofie! I våre oppskrifter kan du alltid ta utgangspunkt i over- og undervarme hvis ikke annet er oppgitt. Lykke til med bakingen! 🙂

  • ophelia.grant

    Julefrokosten er i ovnen, disse er så supergode og enkle å få til!

    • floyd

      God å høre at disse er enkle og supergode, Lene! Tusen takk for tilbakemeldingen, og lykke til med frokosten! 🙂

  • reanna.marquardt

    Har bakt dem flere ganger.Supergode. Nu står det dobbel porsjon til heving. God Jul! 🎄😋

    • emiliano_hansen

      Hei Gerd! Takk for hyggelig tilbakemelding. Så flott å høre at hornene faller i smak hos deg. Enig at disse er vinnere. God jul, og lykke til med baksten! 🙂

  • rhianna

    Hornene tok veldig lang tid men var utrolig gode👌🤤✨

    • megane.damore

      Baking tar litt tid, men det er ofte verdt det, synes vi! Takk for hyggelig tilbakemelding, Frank, og god bakelyst til deg! 😊

  • cordia

    Oppskrift kjempe bra.
    Idag dobbel jeg porsjon. Det blir ikke så god som en porsjon 😥 deigen var ikke smidig. Og ble litt kompakt. Er det noe jeg skal redusere eller sette mer når man dobler?

    • alda.hamill

      Hei Thi! Så leit å høre at baksten ikke ble helt vellykket med dobbel porsjon. I utgangspunktet skulle det ikke være noe forskjell når du dobler denne, men melets evne til å tiltrekke seg fuktighet varierer alltid. Derfor er det et tips å ikke tilsette alt melet inn i deigen, men se an, og justere melmengden så du får en smidig deig. Er den blitt for kompakt kan du forsøke å justere med mer væske. Håper det var til litt hjelp. Lykke til! 🙂

  • raven

    Super gode horn😊👍

    • trevor.maggio

      Så koselig at hornene falt i smak, Sissel! Takk for tilbakemelding, og god bakst til deg 🙂

  • myrna.abshire

    Hvis du er glad i knivene dine så ikke bruk de til å skjære deig med. Det gjør skarpe kniver sløve. Hvis du ikke har et pizzahjul så gå heller til innkjøp av en deigskrape. Det er grunn til at bakere bruker det i stede for kniver.
    Nydelig oppskrift ellers, gleder meg til å smake.

    • oswaldo_crona

      Takk for tipset, Kristine! Håper det smakte! 🙂

  • lulu.senger

    Hærlig oppskrift 😀

    • whitney_hackett

      Hei Evy Kristin! Så hyggelig å høre at du liker oppskriften. Lykke til med bakingen! 😊

  • vena.cole

    Må man ha i egg? 😅

    • rosie.heller

      Hei Johanne! Det har vi ikke prøvd selv, men det skulle ikke være noe i veien for å droppe egget. Men vær oppmerksom på at egg bidrar med både smak og konsistens til hornene, så resultatet vil ikke bli helt likt. Lykke til! 🙂

  • maximilian

    hvor mange horn får en ut av 1 porsjon?

    • johnpaul_hansen

      Hei Niccoo! Oppskriften gir cirka 8 horn. Lykke til! 🙂

  • yessenia

    Jeg er bare et barn og det burde ha stått at melken skulle ha vært varm.

    • abdullah.goldner

      Hei Andrea! Det har du helt rett i! Takk for at du oppdaget feilen, den skal vi få rettet så raskt som mulig. Håper det ikke skapte for store ulemper for deg, og at du vil prøve oppskriften igjen! 🙂